Reese Witherspoon i-a înnebunit pe fani la provocarea #10yearchallenge: „Ai întinerit!“

Actrița și-a băgat fanii în ceață cu pozele în care arată la fel de bine, deși sunt făcute la zece ani distanță: imaginea din stânga e din 2009


În 2015, Reese Witherspoon a fost desemnată de People cea mai elegantă persoană din lume. Câştigătoare a premiului Oscar pentru rolul din filmul "Walk the Line", un lungmetraj despre viaţa şi cariera cântăreţului country Johnny Cash, actrița a ocupat primul loc înaintea altor staruri de la Hollywood, precum Julianne Moore și Kate Hudson.

În vara anului trecut, Reese Witherspoon a confirmat prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de Instagram că va interpreta încă o dată personajul Elle Woods în al treilea film din seria "Legally Blonde" ("Blonda de la drept").

Witherspoon va fi şi producătoare a filmului, prin compania ei Hello Sunshine.

Vedeta a jucat personajul Elle Woods, o talentată studentă la drept, în filmul "Legally Blonde" (2001) şi într-o continuare a acestuia, "Legally Blonde 2: Red, White & Blonde" (2003).
Cele două pelicule din franciza "Legally Blonde" au avut succes de box office: primul a obţinut încasări de 141 milioane de dolari, iar al doilea a înregistrat încasări de 124,9 milioane de dolari.

Actrița a avut un an foarte plin, în 2018 ea jucând într-un serial bazat pe un bestseller, "Big Little Lies / Marile minciuni nevinovate", scris de Liane Moriarty, care spune povestea întunecată a trei mame.
La prima vedere, vieţile lor din Monterey, California, par idilice, însă de-a lungul serialului ele se complică şi se schimbă neaşteptat, ducând inevitabil la o crimă.
Din distribuţia "Big Little Lies" au mai facut parte Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz şi Alexander Skarsgard.

Tot în 2018, Witherspoon a lansat o carte, intitulată "Whiskey in a Teacup / Whiskey într-o ceașcă de ceai".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod