Povestea de dragoste dintre Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick: „Ai zile bune, ai zile decente și ai zile proaste. Asta e căsnicia”

Povestea de dragoste dintre Sarah Jessica Parker (59 de ani) și Matthew Broderick (62 de ani) este dovada vie că iubirea adevărată există.

Ca și în cazul altor lucruri din viață, dragostea apare de multe ori când ne așteptăm mai puțin și într-un mod total neașteptat. Lucrurile mici pot schimba totul.

În 1991, atât Sarah Jessica Parker, cât și Matthew Broderick își făcuseră un nume în industria filmului și a televiziunii. Amândoi reușiseră profesional, iar cariera lor era în plină ascensiune. Cu toate acestea, până la acea dată, știau foarte puține unul despre celălalt.

A fost dragoste la prima vedere, dar era una imposibilă


Sarah Jessica Parker și-a amintit despre primele zile ale relației ei cu Matthew Broderick, dezvăluind că s-au întâlnit inițial la un  film cu prietenii lor în 1991. De când s-au văzut au simțit fluturi în stomac unul pentru celălalt, dar momentul nu a fost unul potrivit, pentru că amândoi erau implicați în alte relații.

"Ne vedeam amândoi cu alți oameni, așa că era ilegal și am stat departe unul de celălalt. Am înțeles că trebuie să acționăm corect față de ceilalți și să ne despărțim oficial"
, a împărtășit actrița.

Destinul avea un alt plan pregătit pentru ei


Câteva luni mai târziu, mai precis pe 1 februarie 1992, actorul și-a făcut curaj și a sunat-o pe Parker și i-a lăsat un mesaj pe robotul telefonic pentru a o invita să iasă la o întâlnire.



Drumurile lor s-au încrucișat din nou, iar pe 8 martie 1992 au mers la prima lor întâlnire oficială, marcând începutul unei călătorii de-o viață împreună. Din acel moment, ei au fost de nedespărțit.

Știau că sunt făcuți unul pentru celălalt și s-au căsătorit


1996 a fost anul în care s-au întâlnit și pe Broadway și era mai mult decât evident că relația s-a consolidat și că totul mergea bine. "Este probabil cel mai amuzant tip pe care l-am întâlnit în toată viața mea", a spus actrița. Ea a adăugat: "Este atât de strălucitor, atât de frumos, cred că este cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut în viața mea. Și mă inspiră. Sunt înnebunită după el, total."

Parker a împărtășit cu entuziasm calitățile care au atras-o la Broderick, subliniindu-i inteligența, umorul și farmecul captivant.

După ce s-au întâlnit timp de cinci ani, Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au decis să-și oficializeze relația și să se căsătorească în mai 1997.

Ceremonia a fost departe de a fi convențională.

Au decis să invite aproximativ 100 de persoane sub pretextul unei petreceri, dar nimeni nu știa că ceea ce vor sărbători este nunta actorilor și că Parker va merge pe culoar îmbrăcată într-o rochie neagră elegantă.

De-a lungul anilor, aceștia și-au construit o familie frumoasă, binecuvântată cu trei copii: fiul James Wilkie și fiicele gemene Tabitha Hodge și Marion Loretta Elwell. În ciuda cerințelor carierei lor de succes, cuplul a acordat prioritate relației și a reușit să mențină o legătură puternică și iubitoare.

Viața lor nu a fost lipsită de provocări


Relația lor nu a fost scutită de speculații sau zvonuri, dar nu au vorbit niciodată despre asta. În 2002, au avut primul lor copil, James Wilkie Broderick, iar 7 ani mai târziu, le-au întâmpinat pe gemenele Marion Loretta Elwell și Tabitha Hodge Broderick printr-o mamă surogat.

"Am încercat și am încercat... să rămân însărcinată, dar pur și simplu nu s-a putut întâmpla în mod natural", a spus Sarah Jessica Parker.

În acea perioadă, cariera lui Parker a crescut vertiginos după ce a jucat în Sex and the City.

Ea a avut întotdeauna sprijinul necondiționat al soțului ei și, desigur, au avut suișuri și coborâșuri. Nu au lipsit zvonurile conform cătora Matthew Broderick i-ar fi fost infidel.

"Ai zile bune, ai zile decente și ai zile proaste. Asta e o căsnicie. Asta e o relație. Chiar și o prietenie – relațiile din afara căsătoriei merg pe același curs", a spus actrița. "Dacă ești implicat pe termen lung și vrei relații semnificative, vei trece prin multe perioade diferite."

Mai mult de 30 de ani de iubire...


Sunt împreună de 32 de ani și s-au căsătorit de 27 de ani, dar încă arată că se iubesc și că sunt mai apropiați ca niciodată. "Suntem foarte devotați familiei și vieții noastre. Iubesc viața noastră. Îmi place că este tatăl copiilor mei și datorită lui există toată lumea asta pe care o iubesc", a spus Sarah Jessica. Matthew Broderick, la rândul său, a spus: "Prima dată când am văzut-o, am văzut-o mergând pe stradă și m-am gândit: Ea este."

Au reușit să formeze o familie frumoasă, să se susțină reciproc, și, mai presus de toate, să devină cei mai buni prieteni.

Întrebată despre secretul căsnicie lor de lungă durată, Parker a dezvăluit că fericirea lor nu poate fi atribuită unui singur factor.
Ea a subliniat că, ca indivizi și ca cuplu, au evoluat și s-au schimbat în timp.

Deși pot apărea supărări, actrița și-a exprimat bucuria de a descoperi continuu noi fețe ale personalității lui Broderick. Soțul ei împărtășește aceleași gânduri: "Nu știu deloc secretul, dar eu, știi, sunt foarte recunoscător și o iubesc. Este uimitor. Adică, nu-mi vine să cred că a trecut atât de mult. Nu se simte așa."




Sursă: brightsideWikipediaBritannica.
Foto: hepta
25 Martie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod