Shakira, despre despărțirea de Gerard Piqué: "Într-un fel, este bine să nu ai un soț. Nu știu de ce, dar mă trăgea în jos"

După 11 ani petrecuți împreună, Shakira s-a despărțit de Gerard Piqué, pentru că acesta a înșelat-o. Cei doi și-au anunțat despărțirea în iunie 2022 printr-o declarație comună.

Cei doi au doi copii: Milan, în vârstă de 11 ani și Sasha, în vârstă de 9 ani. După ce s-au despărțit, cântăreața și băieții s-au mutat din casa lor din Barcelona, Spania, la Miami, Florida.

Shakira, ca mamă singură


În timpul unui interviu Apple Music, cântăreața columbiană a vorbit despre cât de mult a ajutat-o ​​să trăiască departe de Barcelona. Shakira a discutat despre viața de familie cu cei doi fii ai săi, Milan și Sasha, de când s-a despărțit de tatăl lor, fotbalistul Gerard Piqué.

Shakira a spus: "Într-un fel, este bine să nu ai un soț pentru că asta… nu știu de ce, mă trăgea în jos".

"Uneori a fost un fel de relație de dragoste-ură, fiindcă eșuam de fiecare dată când trebuia să fiu târâtă în studio să îmi fac munca.

Simțeam că îmi las familia nesupravegheată. Au fost momente când sincer nu mi-a plăcut. Știi, mă simțeam vinovată. M-am simțit sfâșiată", a explicat vedeta.

După despărțire și mutarea din Spania, lucrurile au stat cu totul altfel pentru Shakira.

"Acum îmi vine să lucrez. Îmi vine să scriu cântece, să fac muzică. Este o nevoie compulsivă a mea pe care nu o simțeam înainte."

Orice șut în fund este un pas înainte...


În ciuda devastării pe care au simțit-o, despărțirea a inspirat-o atât pe Shakira, cât și pe Milan să se conecteze cu laturile lor creative. A ajutat-o ​​pe Shakira să creeze un material nou pentru albumul Las Mujeres Ya No Lloran (primul album din ultimii 7 ani) și chiar l-a încurajat pe Milan să scrie două melodii proprii, potrivit cântăreței câștigătoare a premiului Grammy.

Într-un alt interviu pentru The Sunday Times, publicat recent, superstarul columbian în vârstă de 47 de ani a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în timpul relației cu fotbalistul Gerard Piqué, 37 de ani.

"Multă vreme mi-am pus cariera în așteptare, să fiu alături de Gerard, ca să poată juca fotbal"
, a spus Shakira.



Cântăreața a adăugat: "Au fost multe sacrificii pentru dragoste".

Shakira a spus că a crezut în "până când moartea ne va despărți"


"Prioritatea mea a fost casa mea, familia mea. Am crezut în <până când moartea ne va despărți>. Am crezut acel vis"
, a spus ea. "Părinții mei sunt împreună, nu știu, 50 de ani și se iubesc ca în prima zi, cu o dragoste unică și irepetabilă", a continuat ea. "Deci știu că este posibil."

Ea a continuat: "Este ceea ce mi-am dorit pentru mine și copiii mei, dar nu s-a întâmplat".

Shakira a spus că neplăcuta experiență a fost o lecție care a ajutat-o să devină mai transparentă cu copii ei.

"Au fost multe lecții în toată această experiență.

Societatea ne învață să ne ascundem sentimentele în fața copiilor noștri", a spus vedeta. "Dar cred că este o greșeală, pentru că ei știu mai bine și percep lucrurile în multe moduri diferite".

Conform spuselor ei, copiii pot întotdeauna să-și dea seama când adulții nu sunt sinceri cu ei, iar asta îi determină să-și creeze propria versiune a adevărului.

Gerard Pique și Clara Chia (femeia cu care a înșelat-o pe Shakira)

Fotbalistul evită să vorbească despre despărțirea de Shakira


"Nu voi spune, nu vreau", a spus Piqué atunci când a fost presat de publicația spaniolă El Pais să vorbească despre modul în care l-a afectat despărțirea. În schimb, a ales să vorbească despre cei doi fii ai lor.

"Fiecare are responsabilitatea lui de a face ceea ce este mai bine pentru copiii lor", a spus el.
"Este vorba de a-i proteja. Aceasta este treaba tuturor părinților cu copiii lor. Pe asta mă concentrez și acesta este rolul meu de tată."


Sursă: buzzfeed/ billboard/ hindustantimes
21 Martie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod