Prințul William și presupusa aventură care poate zgudui Familia Regală

Pe lângă ipotezele sumbre referitoare la starea de sănătate a Prințesei de Wales și absența ei, a apărut un nou zvon șocant care susține că Prințul William are o aventură.


Probleme în paradis?


Zvonurile că prințul William o înșală pe Kate au reapărut după ce Stephen Colbert a vorbit despre asta în timpul unui episod din The Late Show.

El a spus: "Regatul a fost zguduit de dispariția aparentă a lui Kate Middleton... absența lui Kate poate fi legată de... William, care are o aventură."

El a continuat: "Cealaltă presupusă femeie este Marchiza de Cholmondeley... au existat zvonuri despre o aventură din 2019."

Marchiza de Cholmondeley Foto: hepta

 

Istoria acuzațiilor


Zvonuri despre Prințul William și Rose Hanbury, Marchiza de Cholmondeley, au început în aprilie 2019.

S-a vehiculat că William ar fi putut să-i fi fost infidel lui Kate, în urma unei rupturi raportate între Kate și Rose.Părțile implicate nu au confirmat niciodată aceste zvonuri și nici nu le-au infirmat.

Speculațiile au reapărut în lipsa detaliilor despre operația lui Kate care nu au fost dezvăluite. După ce a părăsit spitalul, Kate și-a revenit în privat. Palatul a anunțat că nu-și va relua atribuțiile regale decât după Paște.
 
Între timp, Rose Hanbury a rămas tăcută cu privire la zvonurile reaprinse.

Rose Hanbury și David Cholmondeley Foto: hepta

 

Tot ce se știe până acum despre femeia misterioasă


Fostul model este căsătorit cu David Cholmondeley și au trei copii. Familia lui Rose are legături de lungă durată cu familia regală, bunica ei servind ca domnișoară de onoare pentru regina Elisabeta a II-a, iar fiul ei participând la încoronarea regelui Charles al III-lea.

În 2019, un tabloid a sugerat această aventură, provocând furori în rândul elitei.Reacția lui Kate la afișările publice ale lui William și distanțarea ei față de Rose au sugerat probleme la acea vreme.

Se spune că Prințesa l-a confruntat pe William, care a respins acuzațiile râzând, asigurându-i nevinovăția.

Fanii nu acceptă bine zvonurile și au inundat paginile de socializare ale Familiei Regale cu întrebări.

Prințul William și Kate Middleton, întâmpinați de David Cholmondeley, Marchizul de Cholmondeley și Rose Cholmondeley, Marchiza de Cholmondeley, la o cină de gală în sprijinul Children’s Hospices la Houghton Hall Foto: hepta

 

Cum i-a cunoscut Rose Hanbury pe Prințul William și Kate Middleton?


Momentan nu se știe cum s-au întâlnit Rose Hanbury și Prințul și Prințesa de Wales pentru prima dată.
Cu toate acestea, cel mai probabil s-a întâmplat la nunta marchizei în 2009.

În 2015, William și Kate s-au mutat în Anmer Hall, o proprietate dată lor de regina Elisabeta a II-a drept cadou de nuntă, situată direct între moșia Sandringham din Norfolk și Houghton Hall, făcându-i pe membrii regali vecini apropiați de marchiz și marchiză.

În 2016, prințul și prințesa au fost fotografiați cu familia Cholmondeley la o recepție găzduită la Houghton Hall în sprijinul spitalului pentru copii din East Anglia.

În 2023, au fost difuzate fotografii cu Kate participând la Festivalul Houghton, un eveniment care prezintă muzică electronică și de dans.

Informațiile de la acea vreme sugerau că Prințesa Kate luase masa cu familia Cholmondeley înainte de a decide să iasă cu un grup pe moșia unde avea loc festivalul.
La acea vreme, Palatul Kensington nu a comentat fotografiile sau prezența prințesei.

Înainte de festival, marchizul și marchiza au fost invitați la încoronarea regelui Charles al III-lea. Fiul lor, Lord Oliver, fiind selectat alături de Prințul George pentru a ține hainele monarhului și a apărut la balconul Palatului Buckingham.Sursă: brighside/ newsweek
19 Martie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod