7 momente importante de la Premiile Oscar care vor rămâne în istorie

Premiile Oscar au oferit numeroase momente de neuitat și anul acesta.

Evenimentul plin de vedete a oferit câteva momente importante care au surprins esența celei mai grozave nopți de la Hollywood. De la victorii surpriză la discursuri emoționante, seara a fost un rollercoaster de sentimente.

Nu au lipsit nici incidentele și nici alte situații menite să rămână în istoria Oscarurilor.

  • 7 momente importante de la Premiile Oscar care vor rămâne în istorie

 

 

 


John Cena a prezentat un premiu aproape dezbrăcat


Actorul, ca parte a unui scenariu, a urcat pe scenă aproape dezbrăcat. A făcut acest lucru pentru a prezenta câștigătorul la categoria design de costume, dar și ca o trimitere la ceva ce s-a întâmplat în trecut. La ceremonia de decernare a Oscarurilor din 1974, un bărbat fără haine a alergat pe scenă, moment considerat drept unul dintre cele mai nebunești lucruri care s-au întâmplat la Oscar.

Al Pacino a anunțat direct câștigătorul pentru cel mai bun film


În timp ce Al Pacino își făcea apariția pe scenă, a primit o mulțime de aplauze. Admirația s-a transformat rapid în confuzie, pentru că actorul a prezentat câștigătorul într-un mod neobișnuit.

În loc să citească lista completă a celor 10 nominalizați la premiul pentru cel mai bun film, Al Pacino a dezvăluit direct câștigătorul, filmul "Oppenheimer", regizat de Christopher Nolan. Celebrul actor a declarat ulterior că a fost decizia producătorilor.

Arnold Schwarzenegger și Danny Devito au avut parte de o mică reuniune


După 36 de ani de când au apărut împreună în filmul Twins - Gemenii, Arnold și Danny s-au reunit pentru a prezenta câștigătorul la categoria efecte vizuale. Perechea a făcut o scenetă, fiind dușmanii lui Batman în trecut. Chiar și fostul Batman, Michael Keaton, s-a alăturat scenetei pentru o reuniune completă.

Andrea Bocelli a cântat alături de fiul său


Ca o mare surpriză a serii, Andrea Bocelli a cântat în cadrul segmentului "In Memoriam". Ceea ce nu știe toată lumea este că a cântat alături de fiul său, Matteo Bocelli.

Cei doi au uimit publicul.

Rochia Emmei Stone s-a rupt chiar înainte de discursul ei


După ce a fost desemnată câștigătoarea categoriei cea mai bună actriță, Emma a făcut cunoscut publicului că ținuta ei suferise o defecțiune. Potrivit lui Stone, rochia ei s-a rupt în timp ce se bucura de interpretarea lui Ryan Gosling din "Just Ken".

Momentul lui Ryan Gosling a fost un omagiu subtil la adresa lui Marylin Monroe


Interpretarea uluitoare a cântecului I'm Just Ken a lui Ryan Gosling la premiile Oscar a lăsat publicul uimit. Gosling a adus un omagiu elegant performanței iconice a lui Marilyn Monroe în filmul clasic Gentlemen Prefer Blondes. Având o ținută roz uimitoare și flancat de bărbați îmbrăcați impecabil în costume, gestul lui Gosling nu poate trece neobservat.

Liza Koshy a căzut pe covorul roșu


În ciuda glamourului și perfecțiunii, seara Oscarurilor a avut parte și de momente neașteptate, unele chiar stânjenitoare. Unul dintre ele a fost accidentul de pe covorul roșu care a implicat-o pe Liza Koshy.
Carismatica gazdă a avut parte de o căzătură neașteptată, întorcând capetele și stârnind un val de reacții pe rețelele sociale. În timp ce Liza a gestionat incidentul cu grație și umor, acesta a devenit instantaneu un moment memorabil din acea noapte.



Sursă: brightside
Foto: hepta
14 Martie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod