Pippa maratonista: Sora ducesei Kate Middleton a alergat 42 de kilometri pe o căldură ucigătoare

Sora ducesei de Cambridge participă în fiecare an la competiţii de alergare, ciclism, înot şi schi


Pippa Middleton are o pregătire fizică foarte bună şi participă periodic la competiţii sportive. Cu o săptămână înainte, ea s-a antrenat pe bicicletă, alături de fratele ei, James, într-o cursă de 87 de mile, de la Londra la Brighton, un eveniment organizat în favoarea fundaţiei British Heart, al cărei ambasador este.

Anul trecut, cei doi au luat parte la Race Across America, o cursă de ciclism caritabilă de 4.828 de kilometri, ce traversează 12 state americane, iar în 2012 au făcut un maraton de schi de 92 de kiloemtri în munţii Suediei, pentru combaterea foamei în rândurile copiilor săraci din Marea Britanie.

Pasionată de sport, Pippa a povestit vara trecută, înainte de a înota la Istanbul, cum se menţine în formă: "Pentru a-mi păstra nivelul de energie încerc să mănânc multe proteine, în special peşte şi pui.

Mulţi obişnuiesc să se încarce cu carbohidraţi înainte de competiţii, dar la mine nu merge această schemă, trebuie să mă bazez pe proteine", a explicat sora ducesei de Cambridge.

Pippa a mai spus că apelează la anumiţi carbohidraţi, precum cei furnizaţi de orez, linte şi quinoa, pentru a echilibra aportul de proteine. În dimineaţa startului, ea mănâncă un bol de terci de ovăz cu miere, banane şi nuci pentru a livra corpului "combustibilul" necesar.

Adepta unui stil de viaţă sănătăos, ea obişnuieşte să joace tenis şi să facă Pilates pentru a se menţine în formă.

După întoarcea din Kenya, Pippa Middleton a lăsat puţin sportul deoparte pentru a participa la botezul nepoatei sale, prinţesa Charlotte, la biserica St Mary Magdalene Church din Sandringham, iar săptămâna trecut a asistat la meciurile de tenis de la Wimbledon.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod