Nevoia o învaţă: Kim Kardashian poartă rochie de gravidă!

Ceea ce ar fi normal pentru orice femeie gravidă, pentru Kim Kardashian trebuie să fie ieşit din comun, altfel nu se mai simte vedetă. După mai multe săptămâni în care s-a afişat în ţinute caraghios de mulate şi incomode pentru sarcina ei avansată, starleta a început să poarte rochii largi, mai potrivite pentru dimensiunile ei actuale.
Kim Kardashian se apropie de momentul în care va deveni mamă, iar sarcina nu-i mai permite, oricât de mult şi-ar dori ea, să se mai îmbrace ca acum două-trei luni. 

Vedeta în vârstă de 32 de ani a fost fotografiată marţi, în timp ce mergea împreună cu două prietene la cumpărături în mall-ul Beverly Center. Protagonista reality show-ului "The Keeping Up With The Kardashians" a adoptat o ţinută neobişnuită pentru ea, deşi absolut normală, chiar recomandată, pentru o femeie gravidă. Ea purta o rochie albă largă, lungă până la o palmă deasupra genunchilor, peste care a îmbrăcat un sacou negru încăpător, cu mânecile întoarse la încheieturile mâinilor. 

Cum picioarele au mult de suferit din cauza greutăţii, ea a optat pentru o pereche de sandale negre, uşoare, cu talpă subţire, la care a asortat o geantă Hermes din piele, de aceeaşi culoare, şi un colier drăguţ. 
 
 
 
Una peste alta, Kim nu arăta deloc rău, reuşind să scape de imaginea uşor grotescă din perioada în care se îmbrăca de parcă n-ar fi ştiut că aşteaptă un copil.
 
 
 
Şi se pare că s-a simţit în largul ei, de vreme ce a postat pe Twitter imagini cu ea şi prietenele sale, surprinse în magazinele pe care le-au colindat.
 
 

Cu câteva ore înainte, Kim Kardashian a fost vizitată de Tracy Anderson. Celebra antrenoare de fitness a sosit la reşedinţa starletei TV însoţită de fiul său. Nu se ştie dacă Tracy a venit doar pentru a sta de vorbă cu Kim sau pentru a face cu ea câteva exerciţii uşoare, scrie cotidianul britanic Daily Mail.
 
 

Antrenoarea care lucrează cu multe vedete, precum Gwyneth Paltrow, Nicole Richie sau Kelly Rowland, este convinsă că vedeta nu va avea probleme în a reveni la dimensiunile de dinaintea sarcinii, pentru că ea oricum era un pic mai plinuţă, iar asta îi va fi de ajutor. "Ştiu că va reuşi. Este tânără şi o pot ajuta, va arăta mai bine ca oricând după naştere. Garantat", a spus Tracy pentru site-ul HollywoodLife.com. "Este foarte important să te apuci de lucru imediat după ce medicul îţi permite", a mai spus ea.
 
 

Tracy Anderson a mărturisit că lucrează la un plan specific pentru a o menţine pe Kim în formă şi sănătoasă pe perioada sarcinii. "Pentru că ea e Kim Kardashian, trebuie să fiu mai atentă la modul în care face exerciţii, aşa că ţin legătura cu ea tot timpul şi se descurcă foarte bine. Îi plac mai mult exerciţiile pentru muşchi decât partea cu dansul, dar e o fată isteaţă şi ştie că trebuie să dea jos ceea ce acumulează", a explica antrenoarea.

Poftele îi mai dau bătăi de cap starletei, care încearcă să nu exagereze. Mama lui Kim, Kris Jenner, a dezvăluit că ea are des poftă de cartofi prăjiţi şi de prăjituri. Însă pentru toate ispitele cărora le cedează va munci pe rupte. Garantează Tracy Anderson.


Foto: Hepta / Daily Mail


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod