Naomi Campbell, scandal pe Instagram: Vedeta şi-a micşorat nasul cu Photoshop

Vedeta în vârstă de 47 de ani e acuzată pe Instagram că îşi promovează o imagine falsă, în care are nasul subţiat cu ajutorul Photoshop.

Supermodelul a reușit să-i enerveze pe mulți cu o singură poză. Naomi a postat marți o imagine pe Instagram care i-a provocat pe fani să o acuze că își promovează o imagine falsă. Aceștia au remarcat că în fotografia portret nasul ei este mai subțire după ce a trecut printr-o editare în Photoshop.

Imaginea cu pricina, în care Naomi apare fără machiaj, face parte dintr-o ședință foto pentru o campanie de promovare. "#Mood #Bare @narsissist @patti_wilson #Family", a scris ea în postarea de pe Instagram.

Fanii au taxat-o imediat pentru că și-a prelucrat digital imaginea.

"De ce ți-au prelucrat nasul cu Photoshop? Poza originală cu nasul tău real (cu pielea ta naturală, de altfel) era mai bună", a scris cineva.

"De ce ți-au făcut nasul mai mic? În poza originală e mai lat", a întrebat alt fan.

"I-au făcut nasul anormal de mic. De ce să-i schimbi atât de stupid frumusețea!!!", este un alt comentariu, în timp ce un fan a întrebat-o: "Ești frumoasă, dar unde ți-e nasul?".

Există însă și admiratori, printre care Kim Kardashian și Yolanda Hadid, care s-au declarat impresionați de portretul modelului britanic, menţionează cotidianul britanic Daily Mail.
"Uimitor", "Ești perfectă", "Te iubesc", "Perfecțiune!!!".

În ciuda frumuseții sale care o încadrează între cele mai frumoase femei din lume și care a fost prețuită prin nenumărate campanii de promovare, prezentări de modă și apariții pe copertele revistelor glossy din toată lumea, Naomi Campbell a mărturisit recent că întotdeauna a trăit cu sentimentul că nu are un corp frumos. Ea a vorbit despre nesiguranța sa în privința aspectului fizic într-o emisiune de televiziune britanică realizată de Piers Morgan și Susanna Reid, care au întrebat-o despre celebritățile care postează selfie-uri nud pe rețelele de socializare.
Când gazdele le-au dat ca exemplu pe Naomi Campbell și Emily Ratajkowski, Naomi a răspuns: "Așa sunt ele. Asta vor să facă. Eu nu pot s-o fac."

"Am avut întotdeauna o imagine realistă despre corpul meu. Când am ajuns prima oară la New York, dacă purtam ceva subțire și mulat, puneam un cardigan pe deasupra, ca să-mi ascund fundul"
, a adăugat vedeta.

Susanna i-a spus că mulți telespectatori vor fi surprinși să o audă spunând asta. "Așa m-am simțit mereu. Mi-au trebuit mulți ani ca să mă simt confortabil în lenjerie", a explicat modelul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod