Mihaela Rădulescu îşi scrie o odă pe Facebook, transformând criticile în calităţi!

1 Aprilie 2016
Într-o postare lungă, jurata emisiunii ”Românii au talent” imaginează un dialog în care desfiinţează toate bârfele rivalelor şi se prezintă ca o femeie totală şi fatală
Mihaela Rădulescu e o vedetă care se simte invidiată. Din acest motiv între ea şi ”celelalte” femei e o relaţie tensionată. Pornind de la această premisă, s-a apucat să enumere într-o postare pe Facebook toate criticile, dar cu un scop nobil, acela de a poza într-o personalitate care încearcă să schimbe mentalităţile conaţionalilor ei.
”Mai dă-o încolo pe Răduleasca, e dusă.
Băi, mie mi se pare ca e foarte în regulă.
Are un corp care n-are nicio legatură cu vârsta, se vede că face mult sport. Face pe dracu', e tăiată toată. Şi la banii ei, normal că-şi permite. Bre, nu poţi să-ţi pui silicon în muşchi sau botox în braţe, alea arată bine doar dacă faci sport, mănânci ce trebuie, dormi cât trebuie.
Nu cred că-ţi trebuie bani ca să ai voinţă şi chef să arăţi bine. Haide, bre, mă leşi. N-ai auzit că şi-a scos nişte coaste ca să aibă talia aia?"
, a postat vedeta pe facebook, un dialog imaginar între ”poliţistul rău şi poliţistul bun” pentru a demonta ”bârfele” şi informaţiile negative despre ea.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Gianina pe 1 Apr 2016, 12:35
  Pentru CIVILIZATUL xyz

  Sufleţel, se vede că eşti român. Locuitorii din Groapa lui Eugen Barbu sunt PARFUM pe lângă tine. Unde ţi-ai definitivat cele 4 clase primare la Răcoare? Nu spun Groapa Domnească pt. că acolo merg cei mai spălaţi ca tine să-şi facă DOCTORATUl. Hai, revarsă-te în murdării, că de altceva nu eşti în stare. Cei ca tine sunt ruşinea unei naţii. Mihaela e o DIVĂ, nu i se poate contesta decât de cei care latră ca şi câinii la lună... Dar, "Câinii latră, caravana trece". Apropos, ai reuşit astăzi să furi vreun portmoneu, să înşeli vreun bătrân, să spargi un bancomat ca să ai bani pt. micul dejun? De mirare că ai şi internet, pesemne că ai dat o spargere mare.

  0
  3

 • xyz pe 1 Apr 2016, 11:47
  e rau

  Ba, da' chiar i-au murit laudatorii lu'asta! E jenibila, zau. Cit despre tine, Gianinico, esti la fel de nesimtita si retarda precum idolul tau. "Singura vedeta din Romania"? Pentru asta ai merita sa fii scuipata sau calcata in picioare. Intr-o buna zi iti vei inghiti mizeriile de cuvinte care iti ies pe goarna, cocalara imbecila ce esti!

  4
  0

 • Gianina pe 1 Apr 2016, 10:13
  Singura VEDETĂ din România

  Asta este Mihaela. O femeie deşteaptă, spirituală, descurcăreaţă, NOROCOASĂ,şi pe deasupra foarte frumoasă. Are grijă de corpul ei ducând o viaţă ce ar putea fi exemplu pt. toate BATOZELE din România, cum sunt majoritatea femeilor românce după cca 30 de ani. Normal că e bârfită de toate aceste femei care şi-ar dori să fie ca ea, dar viaţa nu le-a oferit aceste şanse. E o plăcere s-o vezi la TV... chiar făcând baie... E singura VEDETĂ ADEVĂRATĂ din România. Iar bârfele... vorba zicalei :"În pomul fără roade nu dă nimeni cu pietre"

  0
  5

 • xyz pe 31 Mar 2016, 23:02
  LOLZ

  "Mihaela Rădulescu e o vedetă care se simte invidiată." Se simte, dar nu e, sa stea linistita ca baga pui. Nimeni nu invidiaza o subspecie ca ea. Mi-e mila de copilul ala al ei.

  4
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod