Mihaela Rădulescu îşi scrie o odă pe Facebook, transformând criticile în calităţi!


Un selfie de Mihaela Rădulescu, în fundal, Felix, iubit preocupat
Această postare făcută pe reţeaua de socializare are rolul de a scoate în evidenţă calităţile vedetei. E o laudă de sine. Şi cine se pricepe mai bine ca Mihaela Rădulescu la aşa ceva?
”Am auzit că face câte o oră de sport în fiecare zi, că nu bea niciodată alcool, că nu zace pe nicio canapea, că e foarte activă şi disciplinată cu ea. E genul ăla, ştii tu, mereu zâmbitoare, nu e vreo acritură. Îşi creşte copilul singură, munceşte, scrie, iubeşte, zice ce gândeşte şi nu zice rău.
Io cred că e enervantă doar pentru cei care nu o înţeleg şi nu vor să se inspire deloc din pofta ei de viaţă. Da, cred şi eu, când n-ai griji şi te ţine unul pe banii lui, eşti veselă toată ziua. Mie mi se pare că fata asta n-a muncit niciodată pe bonuri de masă şi sigur câştigă binişor din munca ei, pentru că are succes, a avut totdeauna în munca ei. Şi, ştii ceva? E perfect normal să primească şi nişte bani de la tatăl copilului, în orice lume corectă se întâmplă asta”.
1 Aprilie 2016
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gianina pe 1 Apr 2016, 12:35
    Pentru CIVILIZATUL xyz

    Sufleţel, se vede că eşti român. Locuitorii din Groapa lui Eugen Barbu sunt PARFUM pe lângă tine. Unde ţi-ai definitivat cele 4 clase primare la Răcoare? Nu spun Groapa Domnească pt. că acolo merg cei mai spălaţi ca tine să-şi facă DOCTORATUl. Hai, revarsă-te în murdării, că de altceva nu eşti în stare. Cei ca tine sunt ruşinea unei naţii. Mihaela e o DIVĂ, nu i se poate contesta decât de cei care latră ca şi câinii la lună... Dar, "Câinii latră, caravana trece". Apropos, ai reuşit astăzi să furi vreun portmoneu, să înşeli vreun bătrân, să spargi un bancomat ca să ai bani pt. micul dejun? De mirare că ai şi internet, pesemne că ai dat o spargere mare.

    0
    3

  • xyz pe 1 Apr 2016, 11:47
    e rau

    Ba, da' chiar i-au murit laudatorii lu'asta! E jenibila, zau. Cit despre tine, Gianinico, esti la fel de nesimtita si retarda precum idolul tau. "Singura vedeta din Romania"? Pentru asta ai merita sa fii scuipata sau calcata in picioare. Intr-o buna zi iti vei inghiti mizeriile de cuvinte care iti ies pe goarna, cocalara imbecila ce esti!

    4
    0

  • Gianina pe 1 Apr 2016, 10:13
    Singura VEDETĂ din România

    Asta este Mihaela. O femeie deşteaptă, spirituală, descurcăreaţă, NOROCOASĂ,şi pe deasupra foarte frumoasă. Are grijă de corpul ei ducând o viaţă ce ar putea fi exemplu pt. toate BATOZELE din România, cum sunt majoritatea femeilor românce după cca 30 de ani. Normal că e bârfită de toate aceste femei care şi-ar dori să fie ca ea, dar viaţa nu le-a oferit aceste şanse. E o plăcere s-o vezi la TV... chiar făcând baie... E singura VEDETĂ ADEVĂRATĂ din România. Iar bârfele... vorba zicalei :"În pomul fără roade nu dă nimeni cu pietre"

    0
    5

  • xyz pe 31 Mar 2016, 23:02
    LOLZ

    "Mihaela Rădulescu e o vedetă care se simte invidiată." Se simte, dar nu e, sa stea linistita ca baga pui. Nimeni nu invidiaza o subspecie ca ea. Mi-e mila de copilul ala al ei.

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod