Fără machiaj. Cameron Diaz nu mai are nimic de ascuns la 43 de ani

Actrița a postat pe Instagram un selfie în care apare nemachiată pentru a-și promova noua carte, "The Longevity Book".

Vedeta din "Îngerii lui Charlie" și-a surprins admiratorii cu fotografia în care privește spre obiectiv, ținând în mâini volumul semnat de ea. Cu un look natural, Cameron zâmbește și își arată ridurile, atâtea câte sunt, fără menajamente. Chiar dacă pe coperta cărții arată mai bine, actrița a vrut să transmită un mesaj sincer, dovedind că nu are nimic de ascuns.

"Cred că îmbătrânirea a prins un sens negativ. De aceea am scris această carte, ca să înțelegem ce este îmbătrânirea...

Și ca să ne întărim în încercările noastre de a trăi bine și mai mult", a declarat Cameron.

Cartea, o continuare a primei lucrări scrise de Cameron Diaz, "The Body Book", apărută în 2013, îi întărește vedetei rolul de guru inspirațional, notează Daily Mail. Actrița a declarat că cei cinci piloni pe care își clădește stilul de viață sănătos sunt: "Mâncarea, mișcarea, somnul, evitarea stresului și legăturile cu cei dragi".

"Învățând că poți să îmbătrânești frumos poți să înaintezi mai bine în vârstă.
Dacă înțelegi cum funcționează corpul tău, atunci poți să acționezi ca să-l păstrezi în formă, ca să te ajute să ai o viață lungă și frumoasă"
, a explicat Cameron, care își încheie postarea de pe blog cu îndemnul să avem mai întâi grijă de noi în interior pentru că astfel rezultatul exterior va fi strălucitor. "Alegeți să fiți informate, alegeți să fiți sănătoase și fericite".

Actrița, în vârstă de 43 de ani, nu a mai jucat într-un film din 2014, când a apărut în "Annie", "Sex Tape" și "The Other Woman".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod