Frumuseţe. Tendinţe în machiaj pentru anul 2016. Sfaturile expertului

Nu vom abuza de blush şi vom alege nuanţe naturale, de la piersică până la roz pal. Se pune accent pe tenul strălucitor, obţinut cu ajutorul iluminatorului
Make-up artistul Elena Ciftici îţi dezvăluie câteva dintre cele mai importante tendințe în machiaj pentru anului 2016, atât în materie de culori, cât şi de stiluri.

Culorile anului

"Dacă în anul 2015 culoarea declarată a fost marsala, anul acesta avem o categorie de culori mai largă din care ne putem inspira şi din care putem alege! Voi incepe cu orhidee ametist, o culoare care te duce cu gândul la basm şi la lanurile îmbietoare de lavandă. Această culoare se potrivește persoanelor visătoare, romantice şi, de ce nu, viitoarelor mirese.

Portocaliu cadmiu este o culoare care va face furori în anul 2016.
Este o culoare caldă, care te va scoate din anonimat! Potrivită persoanelor cu ochii albaștri sau verzi, un strop de portocaliu cadmiu şi machiajul va fi unul delicat, feminin. Poartă această culoare ca şi ruj în primăvara aceasta”, recomandă Elena Ciftici.

Rozul quartz, declarată culoarea primăverii, se potrivește foarte bine persoanelor care au tenul deschis la culoare şi părul blond. Ne duce cu gândul la păpușa Barbie sau la "Blonda de la drept"! Roz quartz şi albastru serenity, cele două culori ale anului desemnate de institutul Pantone, te fac să fii visătoare şi plină de energie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod