Kim Kardashian își șochează fanii: Vedeta era drogată când s-a măritat prima oară

Kim Kardashian a declarat că s-a drogat când s-a căsătorit cu Damon Thomas


Apariția unei înregistrări video în care ea făcea sex cu Ray J a ridicat-o pe Kim Kardashian la rangul de celebritate. Într-o emisiune realizată de Oprah Winfrey în 2012, starleta a spus că s-a simțit umilită după "episodul sex-tape", dar s-a împăcat cu existența înregistrării. "Sunt conștientă de cum sunt privită în toată lumea. A fost un mod negativ, am simțit că trebuie să muncesc de zece ori mai mult pentru a-i face pe oameni să mă privească așa cum sunt", a spus ea.

Protagonista programului de televiziune "Keep Up with the Kardashians" este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană.

În 2015, ea se situa pe primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de reality show, cu câştiguri de 53 de milioane de dolari.

Kim Kardashian s-a căsătorit în 2014 cu rapperul Kanye West, în faţa a 600 de invitaţi, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe 24 mai 2014, la Forte di Belvedere, în Florenţa, după o relație de doi ani.

În luna ianuarie, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Chicago, născută de o mamă surogat. Kim și Kanye mai au o fiică, North, în vârstă de patru ani, şi un băiețel, Saint, de doi ani.
Vedeta a născut ea însăşi primii doi copii, dar a optat în cel de al treilea caz pentru o mamă surogat din cauza unor potenţiale probleme de sănătate legate de o nouă sarcină.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod