Kelly McGillis, la 59 de ani: Cum arată azi iubita lui Tom Cruise din „Top Gun“


Deprimată şi neîncrezătoare în bărbaţi, McGillis n-a reuşit să aibă o relaţie de durată decât cu alcoolul. S-a îngrăşat, iar viaţa ei devenise o ruină. "În sfârşit, în 1984 am urmat tratament timp de un an pentru că obosisem să mă mai lupt cu mine pentru ceva de care nu eram vinovată şi am realizat că nu am niciun viitor dacă nu mă opresc", a mărturisit ea.

Mai târziu, a căzut în ispita drogurilor, o etapă din viaţa ei despre care a povestit în 2010, în New York Times.

Trauma cu care a trăit tot timpul în suflet, presiunea celebrităţii şi abuzurile şi-au pus amprenta asupra ei, dar important este că în 2009 actriţa şi-a găsit liniştea.

De opt ani era "curată", iar relaţia cu fiicele ei din căsnicia cu Fred Tillman, de care a divorţat în 2002, revenise la normal.  Kelly şi-a luat atunci inima în dinţi şi a anunţat public că este lesbiană, o surpriză, după ce a trecut prin două mariaje.

În 2010, McGillis a încheiat un parteneriat civil cu iubita ei, Melanie Leis, cu care trăia de zece ani. "Am o viaţă liniştită, normală, şi îmi place aşa", declara ea pentru People. Relaţia n-a durat, însă - în 2013 Kelly şi Leis s-au despărţit.

Ca și cum drama violului nu ar fi fost îndeajuns, actrița a mai trăit un moment de spaimă în acest an.
În seara zilei de 17 iunie, ea a găsit o femeie care pătrunsese în casa estimată la 300.000 de dolari din Henderson County, Carolina de Nord. Întrucât știa că are în locuință arme de foc și se temea că acestea ar fi putut fi folosite împotriva sa, actrița a intrat în panică și a sunat la serviciul de urgență 911. McGillis nu reușit să vorbească cu operatorul pentru că se lupta cu intrusa care încerca să-i ia teleffonul din mână, relatează Daily Mail.
În cele din urmă, ea a reușit să fugă, s-a ascuns în mașină, apoi a atras atenția unui alt șofer, care a sunat la 911.
Agresoarea a fost prinsă de polițiști, iar actrița a mărturisit apoi că nu a activat alarma pentru că în patru ani nu avusese nicio problemă, o greșeală care o putea costa viața.

În ultimii ani, McGillis s-a dedicat apoi unor cauze umanitare, lucrând într-un centru de tratament din New York pentru femei dependente de droguri. A mai avut apariţii sporadice la evenimente din lumea filmului, de fiecare dată presa remarcând schimbarea sa radicală faţă de anii de glorie.
Dar indiferent cum arată acum, Kelly McGillis rămâne tot fata frumoasă din "Top Gun", căreia îi stătea atât de bine pe motocicletă, în spatele lui Tom Cruise.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2017
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adrian pe 23 Sep 2017, 21:38
    Kelly McGillis

    Frumoasa femeie!Pacat ca anii au trecut si peste ea ca si peste noi toti in general.

    0
    0

  • daniel pe 2 Oct 2016, 08:11
    Tineretea.

    La varsta de 59 de ani arata normal, ca oricare femeie normala fara operatii estetice.

    2
    0

  • Corina pe 1 Oct 2016, 23:10
    naturalete

    Arata exact asa cum e, adica fara operatii estetice ca mai toate actritele care n-au ajuns nici la 50 de ani si s-au "hacuit"! Una e sa ai 30 de ani si alta 60! Dar se pare ca unii nu vad diferenta...

    2
    0

  • Claudiu pe 1 Oct 2016, 18:58
    viermi

    Si-a trait traiul, si-a mancat malaiul.La munca cu ea p.s.asta este deja plina de cucoti,nici daca ma plateste nu dorm cu ea

    1
    5

  • constantin pe 28 Sep 2016, 18:06
    pro

    arata foarte bine,ca orice bunicuta simpatica,la varsta ei..

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod