Ron Alston si fetita sa

Această fetiţă şi tatăl ei sunt noua senzaţie a internetului! Cum îşi încep ei ziua - VIDEO

Filmuleţul în care un tată îşi motivează în fiecare dimineaţă fetiţa a ajuns viral pe internet. Vezi cum îşi încep cei doi fiecare zi!

Ron Alston din Virginia, Statele Unite ale Americii are un ritual zilnic cu fetiţa sa, Aliya, de 3 anişori. În fiecare dimineaţă cei doi se privesc în oglindă şi fetiţa repetă următoarele cuvinte după tatăl său: "Sunt puternic. Sunt inteligent. Muncesc din greu. Sunt frumos. Sunt respectuos. Nu sunt mai bun decât ceilalţi. Nimeni nu e mai bun decât mine. Sunt uimitor. Sunt minunat".

Acest mod de a începe dimineaţa a fost astfel conceput pentru ca tatăl să-ţi motiveze fetiţa să aibă încredere în ea şi să fie mereu fericită.

Un mod senzaţional de a-ţi începe dimineaţa, nu-i aşa? Acest tată a găsit o soluţie simplă, dar foarte eficientă şi filmuleţul în care apar cei doi a făcut o adevărată senzaţie pe internet, adunând aproape 17 milioane de vizualizări pe Facebook.

Mulţi dintre părinţii care a văzut acest filmuleţ i-au mulţumit lui Ron pentru acest exemplu pe care l-a oferit familiilor din întreaga lume. Inspiraţia lui Ron a venit de la tatăl său care a făcut acelaşi lucru cu el când era copil şi susţine că acest lucru l-a ajutat enorm de mult să facă faţă tuturor provocărilor din viaţă.
Este un obicei care nu ocupă mult timp, însă este o adevărată terapie pentru copii.

"Este foarte important pentru copii să crească frumos şi să aibă încredere în ei, sa fie modeşti şi să fie conştienţi de adevărata lor valoare. Lumea în care trăim poate să fie o adevărată provocare pentru ei, însă fiecare trebuie să ştie de mic că este unic şi minunat în felul său", a comentat Ron.


Urmăreşte şi filmuleţul în care cei doi aplică ritualul zilnic:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod