Keanu Reeves, aşa cum nu l-ai mai văzut: 21 de imagini inedite cu cel mai cool tip de la Hollywood

Celebritatea nu l-a schimbat pe starul din „Matrix“. Aceste imagini sunt cea mai bună dovadă că a rămas cu picioarele pe pământ.

Keanu Reeves e un personaj aparte în lumea selectă de la Hollywood. Luxul, opulenţa şi apariţiile pe reţelele de socializare nu l-au atras niciodată, iar celebritatea nu i-a alterat câtuşi de puţin felul simplu de a fi. După mai bine de două decenii în care succesul lui a crescut continuu, actorul nu şi-a pierdut modestia şi felul simplu de a fi, iar Bored Panda nu exagerează când îl consideră genul de bărbat cu care poţi să stai la o bere.

Keanu Reeves a devenit în ultimii ani subiectul unor meme-uri pe internet, cel mai cunoscut dintre acestea fiind "sad Keanu". Totul a început în 2010, o imagine, în care starul aflat singur pe o bancă, arătând neîngrijit, în timp ce mânca un sandvich, i-a îngrijorat pe fani.

Keanu Reeves părea să fi ajuns într-un punct critic, iar admiratorii lui au organizat pe Facebook o campanie de "salvare" a actorului. De atunci, în fiecare an, pe 15 iunie, are loc "Cheer Up Keanu Day".

Preocuparea fanilor nu este inutilă, pentru că actorul care a cucerit lumea cu rolurile din "Point Break/La limita extremă" şi "Matrix" n-a avut o viaţă frumoasă ca-n filme, dimpotrivă. După o copilărie grea, în care la numai trei ani a fost părăsit de tatăl său, Samuel Nowlin Reeves, iar mama lui a avut 5-6 parteneri, a trecut din oraş în oraş şi din şcoală în şcoală. Keanu a urmat cursurile a patru licee şi s-a luptat cu dislexia.

Cel mai bun prieten al său, actorul River Phoenix, a murit în 1993, din cauza unei supradoze de droguri, la doar 23 de ani, tragedie care l-a zdruncit puternic.
În 2000, fiica lui, Ava, a murit la naştere. Durerea a fost atât de mare, încât Keanu şi iubita lui, Jennifer Syme, s-au despărţit. Aceasta a murit un an mai târziu, într-un accident auto, lăsându-l pradă suferinţei şi regretelor.

Sora lui, Kim, cu doi ani mai mare decât el, despre care Keanu spune că este cea mai buna prietenă a sa, s-a luptat ani buni cu leucemia.

Modest şi echilibrat, Keanu Reeves nu pune preţ pe bani. Deşi are o avere de 100 de milioane de dolari, el merge cu metroul, are grijă de sora şi de mama lui şi obişnuieşte să doneze sume importante în scopuri caritabile. "Banii sunt ultimul lucru la care mă gândesc.
Aș putea să trăiesc cu ceea ce am deja și în următoarele secole"
, a declarat starul într-un interviu publicat de revista Hello!.

Cuvintele lui Keanu Reeves continuă să inspire milioane de fani pentru că vin din sufletul unui om care nu se închină gloriei şi lucrurilor efemere, ci preţuirii oamenilor şi faptelor bune. Mărturisirile sale, adunate pe site-ul Brainy Qutes, demonstrează o personalitate complexă şi un caracter special, cum rar se mai întâlneşte astăzi, mai ales în rândul celebrităţilor.

Keanu Reeves a devenit acum subiectul unui trend amuzant pe internet: pe Twitter a fost înfiinţat contul intitulat @keanuthings - "Keanu Doing Things/Keanu Făcând Lucruri", în care sunt postate imagini inedite cu actorul canadian în timp ce acesta face tot felul de lucruri neobişnuite.
Deşi câteva secvenţe par incredibile pentru un star de talia lui şi trebuie privite cu rezerve, aceste fotografii ne arată de ce Keanu Reeves este cel mai cool tip de la Hollywood.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod