Kate Middleton, cea mai naturală frumuseţe din Marea Britanie

de Daniel Dumitrescu, 26 Octombrie 2012

În mod cert, soţia Prinţului William a cucerit inimile britanicilor. Ea s-a impus detaşat într-un sondaj cu tema "Care este femeia cu cea mai naturală frumuseţe din Marea Britanie?". 16% din cele 1.000 de persoane care au răspuns, bărbaţi şi femei deopotrivă, au optat pentru Kate Middleton.

Ideea sondajului a fost să arate modul în care percep britanicii frumuseţea naturală a celebrităţilor. Ducesa de Cambridge a învins concurenţa puternică a vedetelor din showbiz. Ea s-a impus în faţa prezentatoarei Holly Willoughby, care s-a clasat pe locul secund în topul preferinţelor, urmată de cântăreaţa pop Cheryl Cole şi de actriţa Keira Knightley, informează cotidianul Daily Mail.

Sora mai mică a ducesei, Pippa Middleton, s-a clasat pe locul 10, fiind devansată de o sportivă care a participat la Jocurile Olimpice, Jessica Ennis, şi de artista și vedeta TV Myleene Klass.

Cei 1.000 de subiecţi contactaţi au fost rugaţi să numească celebritatea pe care o consideră cea mai naturală frumuseţe din ţară. 16% au ales-o pe Kate Middleton, în timp ce 10% au optat pentru prezentatoarea TV Holly Willoughby.

Pe locul trei, la mică distanţă, s-a situat actriţa Keira Knightley, în timp ce bomba sexy Kelly Brooke ocupă locul al patrulea, cu 8% din voturi, într-o ierarhie dominată de brunete, remarcă Daily Mail.

Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra, Jessica Enis s-a clasat pe locul 5, urmată de actriţa Emma Watson, care a obţinut 6% din voturi. În vârstă de 22 de ani, vedeta din seria "Harry Potter" este cea mai tânără vedetă din acest top.

Vedeta de televiziune Myleene Klass ocupă locul 7, cu 5% din opţiuni. Mamă a doi copii, ea s-a remarcat atunci când a filmat în junglă, fără machiaj, la reality sho-ul "I'm A Celebrity, Get Me Out of Here" ("Sunt vedetă, scoate-mă de aici").

La 37 de ani, actriţa Kate Winslet este cea mai în vârstă vedetă prezentă în acest top. Ea a fost votată a opta femeie celebră cu o frumuseţe naturală din Regatul Unit, urmată de Cheryl Cole şi de Pippa Middleton.

Sondajul a fost realizat de St. Ives, un brand de produse de îngrijire a pielii- Leah Doherty, managerul companiei, a declarat că din ce în ce mai multe femei celebre apelează la machiaj pentru a-şi sublinia frumuseţea naturală. "Celebrităţile fără machiaj sunt privite ca nişte extratereştri în lumea vedetelor", a declarat el.

Top 10 femei celebre din Marea Britanie cu o frumuseţe naturală

1.  Kate Middleton2.  Holly Willoughby3.  Keira Knightley4.  Kelly Brook5.  Jessica Ennis6.  Emma Watson7.  Myleene Klass8.  Kate Winslet9.  Cheryl Cole10. Pippa Middleton

Foto: AFP / Mediafax. Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod