Jon Bon Jovi, la bustul gol: Ca la 20 de ani!

Jon Bon Jovi s-a distrat la plajă alături de Jake Gyllenhaal şi Greta Caruso


Într-un interviu acordat emisiunii de televiziune "Sunday Night", muzicianul a dezvăluit care este secretul căsniciei sale de 27 de ani. El a spus că se simte mândru că a ales bine din prima şi a spus că un mariaj rezistent se bazează pe respectul mutual. Dar înainte de toate, trebuie să ştii când să deschizi gura şi când s-o ţii închisă, a mărturisit el: "Începe cu asta, corect? Şi trebuie să ştii să asculţi.

Şi să ştii când să vorbeşti şi când să taci."

Bon Jovi a adăugat că nu este uşor să aperi un mariaj de pericolele care îl pot submina, dar asta nu are legătură cu lumea rockului sau cu showbiz-ul, ci este valabil pentru oricine. "Ce naiba înseamnă asta? Înseamnă orice. E o lume dură. Nu este uşor", a spus el.

Artistul a vorbit despre acest subiect şi într-un interviu recent publicat de revista People. El s-a declarat mândru de soţia lui, căreia i-a mulţumit pentru că ţine familia unită.
"E mereu alături de mine, e ca un lipici care ne ţine lipiţi unul de altul", a spus el.

În 2010, Bon Jovi mărturisea pentru  Men's Health că soţia lui îl înţelege perfect şi s-a declarat un familist convins. "Dorothea a fost în jocul ăsta de la început. Ea înţelege ce înseamnă asta. Aşa e viaţa mea, eu nu am amante sau o altă familie în celălalt capăt al oraşului. N-o să auziţi aşa ceva despre mine", a precizat el.

Jon Bon Jovi şi Dorothea Hurley au patru copii: Stephanie, în vârstă de 23 de ani, Jesse James Louis (21 de ani), Jacob Hurley (14 ani) şi Romeo Jon (12 ani).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod