Jessica Simpson, însărcinată a treia oară: Vedeta va avea o fetiță

Una dintre imaginile cu care vedeta a anunțat că va aduce pe lume o fetiță


Jessica Ann Simpson s-a născut la 10 iulie 1980, la Abilene, Texas, SUA şi a crescut în Richardson, Texas, o suburbie a Dallas-ului. La vârsta de 16 ani a renunţat la liceu, iar în perioada următoare a semnat un contract cu casa de discuri Columbia Records. A devenit cunoscută graţie piesei sale de debut, "I Wanna Love You Forever", din perioada anilor '90.

Cântăreaţa a apărut într-o serie de spectacole de televiziune, filme şi reclame, şi a lansat o linie de produse pentru păr şi produse de frumuseţe.

Ea a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce produce articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007, iar în 2010 linia sa vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari, potrivit publicaţiei New York Magazine. De asemenea, s-a implicat şi în mai multe acţiuni caritabile.

Artista a jucat şi într-o serie de pelicule, printre care "The Dukes of Hazzard" (2005), "Employee of the Month" (2006), "Blonde Ambition" (2007), "Private Valentine: Blonde & Dangerous" (2008).

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, sora vedetei, Ashlee, își va lansa propriul reality show, împreună cu soțul ei, Evan Ross, și este posibil ca Jessica să apară și ea în acest program.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod