Întrebarea care o scoate din minţi pe Jennifer Aniston: „Eşti însărcinată?“

Imaginea din 2014 care a stârnit zvonuri că actriţa ar fi fost însărcinată


Pe de altă parte, Jennifer Aniston reclamă şi obsesia Hollywood-ului pentru aspectul fizic. "Actualmente, valoarea femeilor este cuantificată în funcţie de cum arată, de pozele de pe Instagram şi de like-urile primite. Totul este atât de fals, oare de se ia în considerare aşa ceva? Oricum e destul de greu să fii o tânără acum sau un bărbat, încercând să creşti şi să-ţi găseşti identitatea, darămite să te mai şi evalueze tot internetul", a spus ea.

Actriţa a vorbit în repetate rânduri despre stereotipurile cu care sunt judecate femeile.

"Trebuie să decidem pentru noi înşine ce înseamnă o femeie frumoasă atunci când vorbim despre corpul nostru. Decizia este a noastră şi numai a noastră. Hai să luăm această decizie pentru noi şi pentru tinerele din această lume care ne privesc ca pe nişte exemple", a scris ea într-un eseu publicat în 2016 de Huffington Post.

"Problema este că tabloidele şi rubricile mondene din reviste iau pur şi simplu corpul unei persoane şi-l pun într-o categorie, stabilindu-i o etichetă", a spus ea într-un interviu pentru Vogue.
"Dacă ieşi pe stradă şi ţi se văd sfârcurile sau dacă nu ai un abdomen perfect ori greutatea ideală, ţine minte că eşti perfectă indiferent de cum arăţi şi nu trebuie să-ţi pese de ce cred alţii!", a adăugat vedeta.

Jennifer Aniston a devenit celebră datorită rolului Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", care i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006).


În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şi nu numai..." (2009), notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod