DiCaprio şi Kate Winslet, din nou împreună în apă, la 20 de ani după „Titanic“

Cei doi actori au rămas prieteni buni după ce au jucat în superproducţia din 1997. Ei s-au relaxat în piscina casei pe care Leo o deţine la Saint Tropez.

Ani la rând, fanii au crezut tot timpul că povestea romantică din "Titanic" poate continua şi în realitate, stimulaţi şi de indiscreţiile presei care îi tot aducea împreună pe Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet. Dar adevărul e că ei au rămas doar prieteni şi fiecare şi-a văzut de viaţa lui.

La 20 de ani de la succesul fulminant de care s-a bucurat superproducţia lui James Cameron, Leo şi Kate au ajuns din nou în apă, de data asta într-un context mai fericit - cei doi actori s-au întâlnit în vacanţă şi s-au relaxat la piscină, în Saint Tropez.

Episodul a avut loc la sfârşitul lunii iulie, dar fotografiile au ajuns acum în posesia ziarului britanic Daily Mail.

Amândoi mai plinuţi decât în 1997, când îi întruchipau pe Rose şi Jack şi cucereau lumea cu povestea lor de iubire, Kate Winslet (41 de ani) şi DiCaprio (42) s-au bucurat de zilele libere şi de soarele din sudul Franţei la vila de vacanţă pe care Leo o deţine în Saint Tropez.

Cu părul prins în coadă şi cu ochelarii de soare pe nas, actriţa purta un costum de baie portocaliu şi o rochie albă de plajă, care îi accentua formele generoase, în timp ce DiCaprio avea un şort de plajă bleumarin cu imprimeu cu motiv floral alb.
Ea purta la gât două medalioane de aur, un ceas şi mai multe brăţări, iar Leo avea şi el un medalion la gât.

Cei doi prieteni au fost fotografiaţi în timp ce veneau de la piscină, vorbind şi glumind, bine dispuşi, ţinându-se de umeri în timp ce intrau în casă.

Kate şi DiCaprio s-au aflat la St. Tropez pentru gala ţinută anual de Leonardo DiCaprio Foundation la Domaine Bertaud Belieu. La eveniment a fost organizată o licitaţie a cărui câştigător a primit şansa de a lua cina la New York cu cele două staruri.
Kate şi Leo au rostit câteva cuvinte pe scena galei, dovedind că între ei încă există o chimie, scrie Daily Mail.

La această gală au participat şi alte vedete, precum Heidi Klum, Sean Penn şi Lenny Kravitz, care a şi cântat pentru cei prezenţi, dar şi fostul coleg de pe platourile de filmare ale "Titanic", Billy Zane, acesta postând şi o fotografie pe Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod