Heidi Klum, strălucitoare la 44 de ani: Vedeta arată fantastic într-o rochie aurie

Modelul german în vârstă de 44 de ani arată senzaţional când poartă o rochie sexy. Ea a făcut spectacol într-o ţinută aurie.

Golden Girl/Fata de aur - aşa o numeşte Daily Mail pe Heidi Klum. Şi pe bună dreptate: celebra blondă străluceşte când poartă orice ţinută galbenă sau aurie, dar de data aceasta a atins superlativul cu o rochie sexy care îi punea în valoarea corpul superb.

Abia a împlinit 44 de ani (în iunie), dar Heidi nu dă nici un pas înapoi în faţa trecerii timpului. Săptămâna trecută a apărut în emisiunea TV "Good Morning America", unde şi-a promovat al 16-lea sezon al reality show-ului "Project Runway", şi a făcut în aşa fel încât să atragă toată atenţia.



Îmbrăcată într-o rochie aurie cu decolteu într-un V amplu şi cu o despicătură îndrăzneaţă pe piciorul drept, Heidi a atras toate privirile. Vedeta purta două brăţări aurii şi sandale de aceeaşi culoare cu toc stiletto, completându-şi ţinuta cu ochelari în stil aviator şi o geantă împletită.

Imediat după ce a coborât din maşină, modelul german s-a oprit pentru a acorda câteva autografe, apoi şi-a continuat drumul spre studioul de televiziune, unde a fost acompaniată de colegii ei din juriu, Zac Posen şi Nina Garcia.


"Project Runway" este un show de televiziune creat de Eli Holzman, axat pe design-ul de modă şi găzduit de Heidi Klum. Concurenţii trebuie să creeze cele mai bune ţinute şi sunt condiţionaţi de timp, materiale şi de tema primită. Creaţiile lor sunt notate de juriu şi în fiecare săptămână unul sau mai mulţi concurenţi sunt eliminaţi. În fiecare sezon al emisiunii, participanţii selectaţi sunt eliminaţi pe baza notelor juriului până se ajunge în faza finalei, unde cei rămaşi pregătesc o colecţie pentru Săptămâna Modei de la New York.
Câştigătorul obţine dreptul de a-şi prezenta creaţiile la acest important eveniment.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod