Familia perfectă a lui Buffy: Sarah Michelle Gellar este căsătorită de 20 de ani cu Freddie Prinze Jr. Au renunțat la actorie pentru copii

Sarah Michelle Gellar, actrița cunoscută pentru îndrăgitul serial al anilor '90 „Buffy, spaima vampirilor”, a renunțat la actorie pentru a se dedica vieții de familie. Actrița, care va împlini luna aceasta 45 de ani, este căsătorită de 20 de ani cu actorul Freddie Prinze Jr., care la rândul său a renunțat la viața strălucitoare de la Hollywood.

Citește și: Dr. Quinn se contrazice. Jane Seymour spune că nu și-a făcut niciodată operații estetice, deși a recunoscut în trecut că are implanturi mamare


Ei au împreună doi copii și au decis să lase cariera pe plan secund.


Deși au trecut aproape 20 de ani de la încheierea celebrului serial în care interpreta rolul lui Buffy, o adolescentă care lupta împotriva vampirilor, Sarah pare la fel de tânără. Vedeta distribuie adesea pe rețelele de socializare selfie-uri și fotografii alături de familia sa, spre încântarea fanilor.
Povestea de iubire dintre Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr., două staruri ale anilor '90, i-a captivat pe fani și s-a dovedit a fi o iubire care face față trecerii timpului.

Gellar și-a cunoscut viitorul soț în timp ce lucrau împreună la filmul horror „I Know What You Did Last Summer”, lansat în anul 1997. Cu toate acestea, ei n-au format imediat un cuplu. Relația lor a început în 2000, iar în aprilie 2001 s-au logodit. Cei doi actori s-au căsătorit în Mexic, în septembrie 2002, ceremonia fiind oficiată de Adam Shankman, regizor și coregraf cu care Sarah a lucrat în timpul filmărilor pentru „Buffy the Vampire Slayer”.


În anul 2007, când au celebrat cinci ani de la căsătorie, Gellar și-a schimbat legal numele în Sarah Michelle Prinze.
Doi ani mai târziu s-a născut fiica lor, Charlotte, iar în 2012 a venit pe lume fiul lor, Rocky.

Sarah a vorbit recent despre tensiunile de pe platourile de filmare ale serialului care a făcut-o celebră. Ea a dezvăluit că actorii erau „învrăjbiți” unul împotriva celuilalt.

În cartea „Every Generation A Slayer Is Born: How Buffy Staked Our Heart”, scrisă de Evan Ross Katz, actrița vorbește despre zvonurile legate de certurile dintre colegii de platou.


„Cred că, din păcate, platoul pe care eram și lumea în care ne aflam ne îndemna să ne urâm unii pe ceilalți. Cred că ar fi fost cu totul diferit dacă ar fi fost astăzi. Am fi avut o cu totul altă relație.
Dar acum avem o relație grozavă”, a mărturisit vedeta.

Gellar a dat detalii despre tensiunile dintre ea și actorii Alyson Hannigan și David Boreanaz, care au interpretat în serial rolurile Willow Rosenberg, respectiv Angel.


„Uite ce e, lucram multe ore. Eram tineri, avem stări mai bune și stări mai proaste. Toată lumea se certa. Erau momente în care David era dificil. Nu a fost niciodată cu mine, dar sunt sigură că a fost. Și sunt sigură că și eu am fost la fel pentru ceilalți. Nu a fost totul roz. Iar eu și Alyson am avut momentele noastre, fără îndoială. Dar eram tineri”, a spus Gellar, citată de etonline.com

În luna februarie a anului trecut, Charisma Carpenter, care a interpretat rolul Cordelia Chase în serial, a postat un mesaj pe Twitter în care îl acuza pe Joss Whedon, producătorul serialului, că a creat „un mediu de lucru toxic și hostil” pe platoul de filmare.
Sarah, precum și alți colegi, printre care Eliza Dushku, David Boreanaz și Nicholas Brendon au susținut afirmațiile actriței.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod