Dragostea n-a murit: Omagiul emoționant pe care Céline Dion i-l aduce soțului răpus de cancer

Cântăreața canadiană a postat luni o imagine cu soțul ei, făcută în vremurile bune

 

În februarie anul trecut, Céline a vorbit în show-ul australian The Project despre boala lui René. "Timp de trei ani, soțul meu n-a luat o gură de apă sau de mâncare. Era hrănit printr-un tub. Singurul lucru pe care l-am sperat în cei trei ani de agonie a fost că va trăi liniștit. Îmi doream să se simtă bine și să scape de griji", a mărturisit ea.

"Înainte să se stingă, a fost foarte, foarte dificil pentru noi toţi"
, a spus Celine într-un interviu după recitalul său cu numărul 1.000 în Las Vegas.

"Pentru mine mai ales, şi pentru copiii mei, să-ţi vezi bărbatul vieţii tale murind câte un pic în fiecare zi a fost cumplit. Când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine, după o suferinţă aşa mare pe care o vedeam la bărbatul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul bărbat pe care l-am iubit", a mai spus cântăreaţa pentru CBS.

Cântăreața a mărturisit că a făcut eforturi mari să depăşească singurătatea după moartea soţului. Ceea ce a ajutat-o mult a fost faptul că a dormit în fiecare noapte cu copiii - gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de şase ani.
"Mă organizez singură ca să nu mă simt singură. Am un pat mare, mare de tot, şi dorm cu gemenii mei. Ei mă liniştesc mult. Am nevoie de ei. Trebuie să-mi fie aproape", a mărturisit ea pentru tabloidul britanic The Sun. "Când va veni vremea şi-mi vor spune că vor camera lor, au camera pregătită. Dar ne uităm mult la televizor împreună. Am redescoperit Discovery", a mai spus vedeta.

Potrivit TMZ, Celine este acum administratorul averii soţului ei, care cuprinde două proprietăţi, scoase la vânzare, o casă în valoare de 45 de milioane de dolari în Florida şi un castel de 25 de milioane de dolari în Quebec, precum şi alte active.
René a avut grijă şi de cei doi copii din primul mariaj, cărora le-a lăsat câte o casă. După vânzarea proprietăţilor din Florida şi Quebec, 9 milioane de dolari vor reveni cel mai probabil celor trei copii pe care Angelil îi avea cu Celine Dion. Cântăreaţa a moştenit şi mobila, maşinile, hainele, bijuteriile şi efectele personale ale soţului, deşi, în mod bizar, ea a trebuit să semneze un document prin care declara pe proprie răspundere că nu are cazier, scrie tabloidul online american.

Născută pe 30 martie 1968, în Charlemagne, regiunea Quebec, Céline Dion provine dintr-o familie cu 14 copii.
A devenit celebră pe plan internaţional după ce a câştigat finala concursului Eurovision în anul 1988, concurând pentru Elveţia. După mai multe albume cu melodii cântate în limba franceză, a semnat un contract cu casa de discuri Epic din Statele Unite şi, începând din 1990, a lansat piese şi în limba engleză, care au ajutat-o să devină vedetă de talie mondială. Albumele sale au fost vândute în peste 200 de milioane de exemplare pe plan internaţional.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod