Decolteu amețitor și pieptul la înaintare: Fosta soție a lui Eddie Murphy își folosește toate atuurile la o întâlnire romantică

Nicole Murphy e în căutarea unei relații. Ea a avut o întâlnire cu un iubit mai tânăr


În august 2005, Nicole a depus actele de divorţ, invocând diferende ireconciliabile, şi a cerut susţinerea lui Eddie Murphy pentru creşterea copiilor.

La scurt timp după divorţ, Nicole a început o relaţie cu prezentatorul de televiziune Michael Strahan, fostul star al ligii de fotbal american. Cei doi şi-au anunţat logodna în 2009, dar s-au despărţit în 2014.

Eddie Murphy (57 de ani) tocmai a devenit tată pentru a zecea oară, după ce partenera lui cu 18 ani mai tânără, actrița australiană Paige Butcher, a născut la începutul lunii decembrie un băiat.

Ei mai au o fiică, născută în 2016.

Pe lângă acești copii, actorul de comedie mai are are doi băieţi cu fosta parteneră, Paulette McNeely - Eric (29 de ani) şi Christian (27 de ani) și o fetiţă, Angel Iris, în vârstă de nouă ani, cu fosta membră a trupei Spice Girl, Mel B.

Nicole Murphy a intrat în modelling la vârsta de 13 ani, semnând cu agenția Ford Models după ce a câștigat un concurs internațional de profil. După ce s-a retras din modelling, Nicole Murphy a lansat o colecție de bijuterii, FLP Jewelry Design, cele trei inițiale fiind o precurtare pentru termenii Friendship, Love, Peace (Prietenie, Dragoste, Pace).
Ea a produs un reality show, în care a și apărut, "Hollywood Exes", pentru postul de televiziune VH1.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod