Cum arăta Keanu Reeves la 20 de ani, când era student: Înregistrarea din 1984 care a cucerit internetul


Înregistrarea video a unui interviu amuzant pe care Keanu Reeves l-a făcut când era student a devenit virală pe internet. Starul nu și-a schimbat deloc felul de a fi.

Keanu Reeves e unul dintre cei mai iubiți oameni de pe internet. Iar după ce un post de televiziune din Canada a postat pe Twitter o înregistrare video de arhivă, Keanu e și mai popular, nu doar pentru că arăta bine, ci și pentru că, văzându-l la 20 de ani și știindu-l cum este acum, realizezi că personalitatea lui nu s-a schimbat deloc, deși a devenit unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lume.

Postul canadian CBC a difuzat recent pe Twitter o înregistrare video din 1984, uitată în arhivă, în care Keanu Reeves lucra pe postul de corespondent pentru emisiunea "Going Great", transmisă de această televiziune.

Keanu a făcut atunci o serie de interviuri la Convenția Internațională a ursuleților de pluș. Starul era student și poate fi văzut cum intră în dialog cu oamenii, punându-le diverse întrebări amuzante, precum "De ce numele tuturor ursuleților de pluș este Teddy?".

Materialul conține mai multe momente amuzante, precum cel în care Keanu își demonstra talentul de actor, prefăcându-se că se luptă cu un ursuleț polar pe care îl chema Graham, sau cel în care discută cu un ursuleț cu ochelari de soare roșii.



"Going Great" a fost transmisă din octombrie 1983 până la mijlocul lunii februarie din 1984.

Keanu a făcut parte din echipa emisiunii în '84 și se estimează că avea 20 de ani la data realizării reportajului. Din păcate, programul nu a avut audiențe mari și s-a încheiat după 39 de ediții, relatează Bored Panda.



Dar poate că a fost mai bine așa: Keanu Reeves s-a concentrat pe alte lucruri, încercându-și talentul în lumea filmului și astfel a devenit un star de cinema.

Citește și: Jane Seymour, femeia care nu îmbătrânește. Vedeta din „Dr. Quinn“ e la un pas de 70 de ani, dar arată incredibil


Reportajul descoperit recent a făcut senzație pe Twitter, fiind urmărit de peste 80.000 de utilizatori în primele ore de după postare și i-a adus lui Keanu și mai mulți admiratori.

Mulți au remarcat că el a rămas neschimbat ca om și continuă să facă lucruri adorabile. Unii consideră că noi, ca umanitate, nu merităm o asemenea moștenire, scrie site-ul citat. Cineva a remarcat că actorul e ca vinul roșu - "cu vârsta, devine mai bun și mai bun".

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod