Copiii lui Michael Jackson, împreună pe covorul roşu. Megastarul ar fi mândru de ei

de Daniel Dumitrescu, 7 Martie 2018

Paris Jackson a stat de vorbă cu fosta colegă de platou, Charlize Theron


Prince şi Paris sunt copiii lui Michael Jackson cu a doua lui soţie, Debbie Rowe, cu care cântăreţul s-a căsătorit după divorţul de Lisa Marie Presley. Debbie era asistentă medicală când l-a cunoscut pe Michael în timp ce era angajată la clinica în care acesta se trata de vitiligo.

Michael Joseph Jackson, Jr. este uneori confundat cu al treilea copil al megastarului, Prince Michael Jackson II, în vârstă de 16 ani, care a fost născut de o mamă surogat.

Regizat de Nash Edgerton, "Gringo: Amator în misiune" este un amestec antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, notează Cinemagia.

Povestea se desfășoară în Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă?


Foto: Hepta, Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod