5 exerciții care te ajută să accelerezi arderea grăsimilor

Antrenamentele scurte, dar foarte intense sunt cele mai potrivite atunci când vrei să dai jos kilogramele în plus. Descoperă ce exerciții te ajută să accelerezi arderea grăsimilor!

Nu te gândi că trebuie să te antrenezi cu orele ca să slăbești. O combinație eficientă de exerciții care se fac rapid, dar sunt extrem de intense te poate ajuta să accelerezi arderea grăsimilor și să slăbești. Singurul lucru care contează este să fii constantă și să faci cu regularitate aceste exerciții, pentru că rezultatele le vei simți rapid. 

Iată ce exerciții trebuie să faci ca să accelerezi arderea grăsimilor:

1 din 6

Exercițiul nr. 1

Mountain climber sau sprint pe podea timp de 30 de secunde. Este un exerciţiu complex care întăreşte musculatura abdominală şi te ajută să arzi calorii, stimulând metabolismul.

Din poziţia pe care o foloseşti şi pentru a face flotări se încordează foarte bine abdomenul şi se îndoaie genunchiul drept, aducându-se către piept.

Poziţia spatelui şi a posteriorului nu se modifică, trebuie să le menţii încordate astfel încât să formeze o linie dreaptă cât timp faci exerciţiul. După ce ai adus piciorul drept înapoi în poziţia de start, îndoaie piciorul stând, aducându-l către piept.

Execută această mişcare alternativ timp de 30 de secunde. 

MAI MULT DESPRE: sport, slabit, exercitii slabit
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod