Christina Applegate a decis să-şi scoată ovarele

Vedeta din serialul "Familia Bundy" a luat decizia de a-și extirpa ovarele și trompele, după ce a suportat o dublă mastectomie.
"Acum două săptămâni mi-au fost scoase ovarele și trompele. Verișoara mea a murit de cancer ovarian în 2008 iar eu am vrut să previn acest lucru. A fost modul meu de a prelua controlul asupra acestei boli", a declarat actrița pentru emisiunea Today.

Vedeta a suportat o dublă mastectomie când a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu nouă ani. Ea a reușit să se vindece, dar pentru a preveni reapariția cancerului a decis să-și scoată ovarele și trompele lui Fallopio, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

"E modul meu de a preveni această boală.
Tot ce trebuie să fac acum e să mă feresc să dea peste mine o mașină"
, a spus Christina Applegate.

Actriţa a mai dezvăluit în emisiunea citată că este purtătoare a genei BRCA1, care predispune la apariția cancerului, iar una din preocupările sale majore este posibilitatea ca fiica sa în vârstă de 6 ani să moștenească această genă. "Probabilitățile ca fiica mea să fie BRCA pozitivă este foarte mare. Voi face tot ceea ce este este posibil, dar știu ca la 20 de ani ea va trebui să se supună unor teste", a mărturisit actrița.
"Sper ca până atunci să se facă progrese importante, pentru că mi se frânge inima când mă gândesc că acest scenariu poate deveni posibil în viața ei", a adăugat vedeta.

Christina Applegate este căsătorită cu muzicianul olandez Martyn LeNoble şi au o fetiţă de şase ani, Sadie.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod