Brad Pitt și Ella Purnell. S-a cuplat actorul cu varianta mai tânără a Angelinei Jolie?

După ce s-a zvonit că Brad Pitt și Angelina Jolie sunt pe punctul de a se împăca, a venit o altă bombă: Brad Pitt s-a cuplat cu o actriță de 21 de ani care seamănă foarte bine cu fosta lui soție.
S-a scris că Brad Pitt s-a cuplat cu o actriță cu 32 de ani mai tânără decât el. Ella Purnell este o actriță britanică, cu o asemănare izbitoare cu o Angelina Jolie mai tânără și care a jucat în 2014 alături de Angie în filmul ”Maleficent”. Ea a interpretat în film versiunea mai tânără a personajului jucat de Angelina Jolie.
 
 
 

După ce s-a cunoscut cu Brad Pitt în timpul castingului pentru serialul ”Sweetbitter” pe care îl va produce actorul au început să apară și primele zvonuri legate de o posibilă relație între cei doi. „Ella este flatată de atenția pe care o primește de la Brad.
Ea le-a spus tuturor apropiațiilor că întotdeauna a avut o atracție pentru actor”,
a spus o sursă pentru InTouch. 

Însă, apropiați ai celor doi actori susțin că totul este o invenție și că cei doi nu au nicio relație, scris The Sun. ”Brad Pitt nu are o relație cu Ella Purnell”, susține o sursă pentru The Sun

Cu toate aceste informații incerte, se pare că Angelina Jolie a fost extrem de furioasă la auzul veștii că fostul său soț s-a cuplat cu femeia care a interpretat versiunea ei mai tânără în filmul Maleficent. ”Urăște la culme ideea că Brad s-a încurcat cu cineva care a jucat o versiune mai tânără a unui personaj interpretat de ea”, susține o sursă citată de The Sun.

Brad Pitt și Angelina Jolie au șocat întreaga lume când au anunțat în septembrie anul trecut că se despart după 12 ani de mariaj.
Chiar dacă nu au apărut fotografii concludente, se pare că despre Brad Pitt s-a mai zvonit că în acest timp multe femei i-ar fi dat târcoale, cum ar fi Sienna Miller și Kate Hudson. 
27 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod