„Cenușăreasa“ bogată: Ce avere are Meghan Markle?

Meghan era milionară când l-a cunoscut pe Prințul Harry


După ce a devenit ducesă de Sussex, Meghan Markle poate folosi fondul de 28 de milioane de dolari al socrului ei, Prințul Charles, pentru bugetul ei de vestimentație. Anul trecut, de exemplu, Prințul Harry, Prințul William și soția acestuia, Kate Middleton, au cheltuit 4,8 milioane de dolari pentru apariții la evenimente oficiale, salarii și alte cheltuieli, inclusiv garderoba, notează People.

În luna septembrie, Meghan Markle a primit titlul de cel mai bine îmbrăcată personalitate din lume în 2018. Este prima oară când reprezentanta unei familii regale primește acest titlu. Fosta actriţă americană, în vârstă de 37 de ani, ocupă primul loc în topul publicat în fiecare an într-un supliment de modă al revistei People.

Ea s-a clasat înaintea unor actriţe celebre, printre care Cate Blanchett şi Sandra Bullock, dar le-a depășit și pe soția lui George Clooney, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, și pe Kim Kardashian.

Meghan Markle a fost lăudată pentru stilul ei vestimentar, îndeosebi pentru că preferă să combine articole ce pot fi găsite în magazine cu creaţii haute-couture realizate de designeri de renume, şi pentru că a încălcat, din când în când, protocolul rigid al casei regale britanice, purtând ţinute care îi dezvăluie picioarele şi umerii, dar şi pentru că în ziua nunţii sale a purtat o coafură ce lăsa impresia unui "coc neglijent".

Efectul stilului vestimentar adoptat de Meghan Markle începe să se facă simțit în lumea modei, notează People.
Fosta actriță americană s-a transformat într-una dintre cele mai influente embleme ale stilului din toată lumea după ce a devenit ducesă de Sussex, și tot ce poartă ea se vinde imediat.

De la o rochie Club Monaco de 328 de dolari care s-a epuizat în câteva ore după ce a îmbrăcat-o ea, la o geantă Strathberry de 740 de dolari care a ajuns la stoc zero într-un timp record de numai 11 minute după ce a fost fotografiată purtând-o la braț, alegerile sale sunt influente aproape instantaneu; fie că poartă o rochie elegantă, fie că preferă jeanși, Meghan se pricepe de minune să arate ca o prințesă, dar și ușor de urmat, scrie revista americană.

"Hainele ei sunt frumos croite.
Nu au nimic obraznic sau extrem. Chiar sunt haine frumoase pe o femeie frumoasă"
, a declarat Hilary Alexander, fost fashion director la The Telegraph.

Cu ajutorul prietenei sale foarte bune, Jessica Mulroney, stilul lui Meghan Markle a evoluat de la cel al unei vedete de televiziune la cel regal. Fidelă unor designeri precum Carolina Herrera și unor branduri contemporane ca Mother Denim și Club Monaco, Ducesa de Sussex preferă o paletă de culori neutre, rochii cu guler-bărcuță și accesorii simple.

Pe de altă parte, ea poartă și ținute ale unor firme mai mici, precum cel canadian Nonie, pe care le propulsează în atenția stiliștilor internaționali. "Cererea a fost incredibilă", a declarat un reprezentant al Nonie despre rochia de 825 de dolari purtată de Meghan în această vară și pentru care compania a creat o listă lungă de așteptare.
"Este remaracabil că ea poate să poarte cu încredere ceea ce vrea. Prințesa Diana a pavat acest drum", a explicat Nina Kharey, fondatoarea brandului Nonie, pentru People.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod