Ce a căutat Brad Pitt la petrecerea pe care Jennifer Aniston a dat-o de ziua ei: Prima dragoste nu se uită niciodată!

Jennifer Aniston s-a distrat cu prietenele sale la petrecerea la care a venit și Brad Pitt


Altă sursă a declarat pentru Us Weekly că Pitt și Aniston au rămas foarte apropiați după moartea mamei actriței, Nancy Dow, survenită cu patru luni înainte ca el să se despartă de Angelina Jolie. Cei doi au devenit mai apropiați după ce actrița s-a despărțit de al doilea ei soț, Justin Theroux, în 2017. "Brad a căutat-o pe Jen după ce mama ei a murit și ea a fost mișcată de sprijinul lui în acel moment dificil", a spus sursa.

Apoi, când Angelina Jolie a cerut divorțul, declanșând un scandal mediatic, Aniston l-a căutat și s-a oferit să-i fie martor împotriva acuzațiilor pe care Angelina le-a trecut în dosar la adresa lui.

De atunci, ei și-au trimis constant mesaje. "Sunt doi oameni care au avut o viață împreună și au un respect reciproc", a explicat sursa menționată de Us Weekly.

Pitt și Aniston au fost căsătoriți timp de cinci ani, între 2000 și 2005 și nu au avut copii. O sursă a declarat pentru ET, anul trecut, în februarie, că actorii au păstrat legătura după ce amândoi s-au despărțit de partenerii lor: "Fiecare are numărul de telefon al celuilalt și comunică din timp în timp. Nu-i nimic nou.
Jen și Brad au rămas prieteni."


În ianuarie, The Sun a scris că Brad Pitt are o relație cu Charlize Theron, iar cel care le-a făcut cunoștință este chiar fostul iubit al actriței, Sean Penn.

Pe lângă Orlando Bloom și George Clooney cu soția lui, Amal, la petrecerea de sâmbătă seara au mai fost prezenți Katy Perry, Ellen DeGeneres, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Demi Moore, Robert Downey Jr., Jason Bateman și fosta logodnică a lui Pitt, Gwyneth Paltrow.

Jennifer, care a împlinit 50 de ani pe 11 februarie, a purtat la petrecere o salopetă neagră foarte cochetă, relatează Daily Mail.
O sursă a declarat pentru People că Pitt i-a luat un cadou fostei lui soții, dar l-a trimis la ea acasă: "Cei mai mulți invitați i-au trimis acasă cadourile lui Jennifer. Brad a făcut la fel. Prietenii ei sunt toți foarte generoși și creativi și ea s-a simțit fericită cu toate cadourile lor."



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod