Britney Spears și-a pierdut independența: Vedeta are nevoie de aprobarea tatălui ei ca să se mărite

Jamie Spears vrea să se asigure că fiica lui e pe mâini bune. Abia atunci îi va da permisiunea de a se căsători din nou

 

Din punct de vedere financiar, Jamie a reușit să o mențină pe linia de plutire pe Britney, dar are probleme de sănătate. Cea mai mare grijă a lui va fi să se asigure că fiica lui să fie pe mâini bune. Doar când va fi convins de asta îi va da permisiunea. "Britney nu se poate mărita fără ca Jamie să-i dea aprobarea. Iar Jamie înclină să nu i-o dea, fiindcă asta ar crea niște probleme legale", a spus o sursă pentru Us Weekly.

De asemenea, dacă vrea să mai facă un copil, Britney trebuie să-i ceară acordul tatălui ei, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Cântăreața are doi băieți, Preston (13 ani) și Jayden (12 ani) cu fostul ei soț, Kevin Federline.

Sursa citată a precizat că deși deține controlul asupra vieții fiicei sale, Jamie i-a lăsat tot timpul mână liberă, urmărind-o de la distanță. "Nu vrea să trăiască cu ea sau s-o controleze de aproape în fiecare zi", a spus persoana citată.

Informația survine la scurt timp după ce publicația The Beast a anunțat că Jamie Spears (66 de ani) a rămas singurul administrator al averii fiicei sale, după ce avocatul Andrew Wallet a renunțat la rolul său din cauza unor neînțelegeri privind modul de administrare al finanțelor vedetei.

Potrivit Us Weekly, Britney Spears are o avere netă estimată la 55 de milioane de dolari, iar tatăl ei caută un înlocuitor pentru Wallet.


Jamie Spears a fost la un pas de moarte la începutul anului, când a suferit o ruptură de colon, Britney fiind nevoită să-și amâne o serie de concerte din cadrul rezidenței sale de la Las Vegas. "Îmi dedic toată concentrarea și energia pentru a avea grijă de familia mea. Avem o relație foarte specială și vreau să fiu cu ai mei acum, așa cum au fost și ei aproape de mine", a anunțat artista într-un comunicat emis pe 4 ianuarie.

O sursă a declarat luna trecută pentru Us Weekly că tatăl vedetei se simte mai vine acum, iar ea își poate relua proiectele artistice.
"Nu regretă deloc că și-a amânat rezidența pentru a sta cu el, dar abia așteaptă să se întoarcă la cariera ei și să facă ceea ce-i place cel mai mult", a spus sursa.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod