Angelina Jolie și Brad Pitt

„Brangelina“ divorţează! De ce se despart Angelina Jolie şi Brad Pitt

Angelina Jolie Brad Pitt divor?
Angelina Jolie și Brad Pitt se despart după o relație de 12 ani


După ce Angelina Jolie a depus actele de divorţ luni, Brad Pitt a declarat pentru People că este foarte trist: "Ceea ce contează în următoarea perioadă este binele copiilor noştri". Actorul roagă presa să arate discreţie în acest caz, aşa încât copiii să nu sufere în această perioadă dificilă, relatează Mediafax.

"Sunt foarte trist, dar tot ce contează acum este binele copiilor noştri. Rog frumos presa să arate discreţie în acest caz, aşa încât copiii să aibă linişte în această perioadă dificilă"
, a declarat Brad Pitt pentru People.

O sursă apropiată vedetelor a declarat pentru People că ambii sunt foarte apropiaţi de copii.

Angelina şi Brad Pitt au fost văzuţi de presă pentru ultima dată împreună la jumătatea lunii iulie, cu puţin timp înainte de aniversarea mariajului lor, dar sursele declară pentru People că Pitt a plecat în Franţa "de multe ori în acest an, din cauza certurilor".

"Vestea divorţului e neaşteptată", a declarat o sursă apropiată vedetelor pentru People. "Au petrecut mai mult timp separaţi decât împreună anul acesta, totuşi nimeni nu se aştepta să divorţeze." Sursa mai afirmă şi că în cuplu existau disensiuni legate de creşterea şi educaţia copiilor.

"Nu cădeau de acord în privinţa creşterii copiilor", a mărturisit sursa pentru People.
"Cu atâţia copii, poate deveni haotic la un moment dat", a mai spus sursa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de peste zece ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Brad Pitt a fost căsătorit anterior cu actriţa Jennifer Aniston (2000 - 2005), iar Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 - 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 - 2003).


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudiu pe 21 Sep 2016, 15:04
    snur

    angelica asta era femeia snur,pe langa ca nu avea talie,si-a mai taiat si sanii,nu mi-a placut de ea niciodata. Ce ma mir este cum a rezistat papagalul de brad pitic cu ea,adica sa-ti aduca nevasta in casa tot felul de animalute ca-i somalez,vietnamez,kogolez si te mai strigau si tata.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod