Hannami Shoes lansează provocarea UPSIDE DOWN – AW 2016/2017

Venind cu o nouă provocare de eleganță, stil și creativitate, Hannami Shoes își propune prin colecția UPSIDE DOWN să mute focusul femeii de la vestimentație către încălțăminte, jonglând cu elemente stilistice inspirate din feminitatea simbolului Hannami, floarea de cireș.
„Colecția de toamnă-iarnă am gândit-o la nivel conceptual ca pe o provocare. Suntem femei și  suntem foarte creative. Cu toate acestea, câte dintre noi nu ne construim ținutele pornind de la alegerea pieselor vestimentare și stabilind abia la final cu ceea ce ne vom încălța. Ei bine, sezonul acesta, provocarea este să regândim puțin ordinea și să conferim pantofilor puterea de a ne inspira. Eleganța pielii dantelate cu flori de cireș, îndrăzneala pielii cu imprimeu de șarpe în nuanțe de roșu și albastru, texturile sidefate ori metalizate, sunt doar câteva dintre elementele cheie cu care ne-am permis să provocăm femeile la creativitate”, precizează Ralua Jipa, owner Hannami.

Tocuri joase de 5 și 7 centimetri și tălpi din piele deosebit de comode și practice, definesc elementele de noutate ale colecției UPSIDE DOWN.
În căutarea eleganței atemporale, modelele propuse au fost gândite astfel încât să satisfacă nevoia de confort a femeilor aflate mereu în mișcare.
Paleta de culori, extinsă de la tonuri neutre de negru și maron, până la tonuri vivace și puternice de roșu și albastru,  completează armonios și elegant pielea naturală cu imprimeu de șarpe sau flori de cireș.

Hannami Shoes intră pe piață sezonul acesta și cu o gamă mult mai extinsă de pantofi și sandale dedicate mireselor, al cărui element comun îl constituie pielea metalizată ori în nuanțe sidefate, pe calapoade cu sau fără platformă, ideal de comode pentru evenimentele speciale din viața femeilor.

Colecția Hannami UPSIDE DOWN cuprinde modele variate de pantofi, botine și sandale, de zi și de seară, ce pot fi ușor customizate prin mixuri de culori și texturi diferite.
Toate modelele propuse sunt realizate integral din piele și au prețuri cuprinse între 490 și 890 lei.

Produsele pot fi achiziționate din shop-ul online http://www.hannami.ro/store sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HannamiShoes/. Consultanța și personalizarea se fac în urma unei programări la atelierul de pe Bv. Corneliu Coposu, nr.2.

Hannami Shoes este un brand românesc de încălțămine de lux, ce se adresează femeilor cosmopolite puternice și rafinate. Folosind cele mai fine și rezistente materiale, din piele naturală, de la prestigioși furnizori din Italia, pantofii Hannami se afirmă prin calitatea produselor lucrate manual, în ediții limitate de lux.
Misiunea boutique-ului se conturează în jurul dorinței de a oferi femeilor o experiență deosebit de plăcută prin customizarea unor accesorii versatile și unice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod