Bella Hadid, vedetă la înălţime: A plecat cu elicopterul la distracţia de weekend

Bella Hadid a fost nevoită să renunţe la visul de a participa la proba de echitaţie de la Jocurile Olimpice, dar mai practică acest sport când are timp


Regină a modei pret-a-porter, Isabella Khair Hadid, care are 1,75 m înălțime, lucrează pentru branduri sonore, precum Chanel, Givenchy sau Tommy Hilfiger şi este prezentă și pe afișele campaniilor publicitare ale unor firme ca DKNY, Moschino, Fendi, Zadig &Voltaire sau Tag Heuer.

Alături de sora sa Gigi, care numără de 30 milioane de abonați pe Instagram și care i-a deschis calea spre cariera de succes, Bella Hadid face parte din noua generație de top modele a căror prezență pe rețelele de socializare le-a sporit notorietatea, notează Agerpres.

Cu ochii albaștrii-verzui, părul șaten și pielea arămie, Bella și-a început cariera la 18 ani, o vârstă destul de avansată în acest domeniu, iar deschizătoare de drumuri i-a fost sora ei, Gigi Hadid. Își datorează aspectul exotic tatălui său, Mohamed Hadid, promotor imobiliar care a devenit milionar și este o întruchipare a visului american. Palestinian născut la Nazaret, el a emigrat în SUA după o scurtă trecere prin Siria. 

Yolanda, mama surorilor Hadid, este fost manechin de origine olandeză, și a divorțat de soțul ei în 2000; este una din principalele protagoniste ale programului de reality show "The Real Housewives of Beverly Hills".

Bella Hadid s-a despărţit în vara anului 2015 de iubitul ei, cântărețul și producător muzical canadian The Weeknd, pe numele său adevărat Abel Tesfaye. Recent, tabloidele au anunţat că ea ar avea o relaţie cu rapperul Drake.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod