Maria Shriver

Arnold are cu ce se mândri: Cum arată fetele lui Schwarzenegger - FOTO

Maria Shriver ?i copiii
Soţia lui Arnold, alături de trei dintre copiii săi, Christina, Katherine şi Christopher, la un eveniment moden 


În mai 2011, Schwarzenegger a dezvăluit în mod public faptul că a avut în urmă cu mulţi ani o aventură cu menajera Mildred Baena, care i-a dăruit un fiu, în prezent în vârstă de 16 ani.
Pentru o vreme, copilul şi mama lui au locuit în aceeaşi casă cu Maria Shriver, care nu era la curent cu relaţia extraconjugală a soţului ei.

Starul francizei cinematografice "Terminator" a recunoscut în mod public faptul că este tatăl acelui copil.

Documentele oficiale arată că Joseph s-a născut la doar o săptămână după Christopher, cel mai mic dintre copiii lui Arnold Schwarzenegger cu Maria Shriver.

Potrivit presei americane, Maria Shriver ar putea să primească în urma acestui divorţ o sumă cuprinsă între 150 milioane şi 200 milioane de dolari. Potrivit TMZ, niciunul dintre ei nu este însă interesat să pună capăt mariajului, preferând să-și păstreze neschimbată starea civilă, deși nu mai trăiesc împreună.

Conform ziarului britanic Daily Mail, Schwarzenegger are o avere de 300 milioane de dolari, în timp ce, potrivit Celebrity Net Worth, averea Mariei Shriver, premiată cu Emmy şi membră a familiei Kennedy, se ridică la 100 milioane de dolari.

În prezent, Arnold Schwarzenegger are o relație cu Heather Milligan, iar  Maria Shriver - cu consultantul politic Matthew Dowd (55 de ani).

Jurnalistă respectată şi recompensată inclusiv cu prestigiosul Peabody Award, Maria Shriver a prezentat emisiunea de televiziune "The Shriver Report" şi a coordonat numeroase proiecte şi programe jurnalistice, notează Mediafax.
Ea este prezentator special al emisiunii NBC News şi realizează numeroase emisiuni cu tematici care se adresează femeilor, difuzate atât pe micul ecran, cât şi pe internet, fiind totodată o scriitoare apreciată şi comentator de televiziune.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod