Care sunt diferențele între BB, CC și DD Cream?

Care sunt diferențele între BB, CC și DD Cream?

De ani buni, cremele de tip BB au cucerit femeile din întreaga lume. Sunt fluide, ușor de folosit, hidratante și uniformizează culoarea tenului.
Toate aceste calități au transformat crema BB într-un produs cosmetic foarte apreciat. Dar după succesul lor, au apărut multe alte variante de astfel de creme, care poartă denumirea de creme CC sau DD, dedicate diferitelor tipuri de piele. Descoperă care este diferența dintre ele și află care este cea mai bună variantă pentru tenul tău.
 

Cremele BB

Denumirea BB este prescurtarea de "beauty balm" (balsam de înfrumusețare). Textura cremelor BB este una cremoasă sau fluidă, intens hidratantă. O cremă BB îți oferă protecție solară medie spre mică, este hidratantă și datorită pigmenților conținuți uniformizează delicat nuanța tenului.
Aceste produse nu înlocuiesc cremele anti-îmbătrânire și nu au de obicei un conținut ridicat de ingrediente cu efect antioxidant. Sunt ideale pentru hidratare și pentru înlocuirea fondului de ten dacă pielea ta nu este una cu probleme. Se potrivesc oricărui tip de piele.

Cremele CC

Denumirea CC cream provine de la prescurtarea "color correctig" (corectarea culorii). Este de obicei o cremă cu textură lejeră, care se absoarbe rapid în piele. Cremele de tip CC conțin adesea particule ce reflectă lumina, care au un efect vizual de uniformizare a culorii tenului, potrivit womenshealthmag.com.
De asemenea, conțin antioxidanți care combat radicalii liberi, prevenind apariția petelor la suprafața pielii. Cremele CC Sunt ideale pentru femeile care se confruntă cu pete pigmentare, pistrui și riduri.

Cremele DD

DD este prescurtarea pentru "daily defense" (protecție zilnică). Au o textură asemănătoare cremelor BB, dar spre deosebire de acestea au un factor de protecție SPF sporit, care protejează pielea de razele ultraviolete, previn pierderea apei din țesuturi și uniformizează culoarea tenului.
Sunt intens hidratante și se potrivesc foarte bine tenurilor mature sau uscate.

Nu uita că toate acestea sunt creme cosmetice, menite să fie folosite pe timpul zilei. Nu este indicat să le folosești pentru hidratarea tenului pe timpul nopții. De asemenea, dacă pe timpul zilei ai folosit o cremă de tip BB, CC sau DD, este necesar să te demachiezi înainte de culcare. Ele conțin ingrediente pentru protecția și înfrumusețarea tenului, dar nu înlocuiesc tratamentele intens hidratante. Aplică o cremă de zi adecvată tipului tău de piele în fiecare dimineață, înainte de a aplica o cremă cosmetică BB, CC sau DD.
Seara, după demachiere, folosește o cremă pentru regenerare celulară, care îți va ajuta tenul să înlocuiască celulele moarte sau îmbătrânite. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod