Arnold are cu ce se mândri: Cum arată fetele lui Schwarzenegger - FOTO

de Daniel Dumitrescu, 10 Decembrie 2016
Maria Shriver

Soţia actorului, Maria Shriver, şi-a adus cele două fiice, Christina (25 de ani) şi Katherine (26 de ani) la petrecerea organizată de Matt Damon.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver s-au despărţit de mai mulţi ani, dar au ceva foarte important care îi leagă: copiii. Fiicele lor, bunăoară, îi reprezintă cu cinste: Christina, în vârstă de 25 de ani, şi Katherine, 26 de ani, şi-au însoţit mama la o petrecere, iar cele trei arătau atât de bine, încât Arnold cu siguranţă regretă că n-a fost alături de ele.

Maria Shriver a fost invitată la evenimentul monden găzduit de Matt Damon cu ocazia debutului său ca producător, după lansarea filmului "Manchester By The Sea", în care şi joacă alături de Casey Affleck.

La petrecere au mai participat nume cunoscute, precum Lindsey Vonn, Kate Beckinsale, Diane Keaton, Faye Dunaway şi Michelle Williams, iar Fosta Prima Doamnă a Californiei era foarte mândră de fiicele sale, relatează Daily Mail.

Şi are şi de ce: Katherine este scriitoare şi autoarea unui volum bine primit de critici şi cu un titlu interminabil, "Rock What You've Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who's Been There and Back", iar Christina a absolvit Georgetown University.

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger mai au doi fii, Patrick şi Christopher. Primul este model şi a avut o relaţie cu Miley Cyrus.

Fosta prima doamnă a statului California a depus actele de divorţ în iulie 2011, după ce a aflat că soţul ei a avut o relaţie extraconjugală cu una dintre menajerele cuplului.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod