Soluţii naturale pentru piele fină

Cele mai bune soluţii naturale pentru îngrijirea pielii

Ca urmare a deshidratării, pielea ta are de suferit şi devine uscată, dar nu aceasta este singura cauză care poate provoca probleme epidermei. De asemenea, anumite produse cosmetice pe care le foloseşti ar putea fi incompatibile tipului tău de piele sau faptul că o neglijezi din cauza lipsei de timp.
Nu uita că o piele fină şi strălucitoare poate spune multe despre sănătatea ta, aşa că include în rutina de îngrijire aceste tabieturi benefice corpului tău:

Exfoliază-ţi pielea

Exfoliază-ţi pielea cel puţin o dată pe săptămână, folosind fie produse cosmetice din comerţ, fie unele naturale pe care le are orice femeie în casă. Zaţul de cafea sau mălaiul sunt doar două soluţii care pot face minuni pentru piele. Trebuie să acţionezi cu blândeţe asupra ei, aşa că poţi alege lufa sau o perie specială cu care să te masezi.

Fă-ţi măşti naturale acasă

Atunci când ai mai mult timp liber, încearcă să îţi faci acasă măşti naturale care îi pot reda pielii tale fineţea şi strălucirea. Un amestec din miere şi scorţişoară îţi va curăţa pielea şi ţi-o va face mai mătăsoasă.


Foloseşte produse cosmetice din aceeaşi gamă

Rezultatele sunt mai de impact dacă produsele cosmetice pe care le foloseşti aparţin aceleiaşi game. Astfel, nu există riscul ca ingrediente pe care le conţin să îşi anuleze unul altuia efectul.

Răsfaţă-te din când în când cu împachetări cu aur

Chiar dacă este un obicei întâlnit mai des la vedete din cauza costului mare, nu ar strica să economiseşti ceva bani pentru un astfel de tratament. Este cunoscut faptul că aurul este foarte eficient în încercarea de a obţine o piele strălucitoare şi netedă.


Foloseşte uleiul de măsline pentru hidratarea pielii

Optează pentru uleiul de măsline pentru zonele cu probleme, cum ar fi coatele şi genunchii, dar şi pentru cele care sunt mai mult expuse, cum ar fi faţa sau mâinile. Acest remediu natural este puternic hidratant, fără a îngrăşa pielea dacă nu este folosit în exces.

Consumă multe lichide

Consumul unei cantităţi cât mai mare de lichide pe timpul zilei fac ca tenul tău să îşi păstreze din vitalitate, fineţe şi strălucire.

Protejează-te de soare chiar dacă este iarnă

Crema cu protecţie solară trebuie folosită atât în sezonul cald, cât şi iarna. Pielea ta este supusă radiaţiilor ultraviolete de fiecare dată când ieşi din casă, iar fără o îngrijire corespunzătoare, tenul tău riscă să îmbătrânească prematur şi să îşi piardă din frumuseţe.


Spală-te cu produse de curăţare grase

Chiar dacă imediat după baie foloseşti creme sau loţiuni care să îţi hidrateze pielea, nu ar strica să începi acest procedeu încă din timpul băii. Foloseşte săpunuri sau geluri de duş grase şi evită-le pe cele care îţi usucă pielea, cum ar fi cel antibacterian.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod