Trucuri pentru o epilare inghinala fara dureri

Trucuri pentru o epilare inghinală fără dureri

Epilarea este un coșmar pentru toate femeile, cu atât mai mult cea inghinală, care este foarte dureroasă.
Dar câteva trucuri simple te pot ajuta să reduci semnificativ durerea din timpul epilării. Iată ce ar trebui să încerci:

Exfoliază

Exfolierea este primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a reduce semnificativ durerea în timpul epilării inghinale. Este valabil în special dacă folosești ceara. O exfoliere delicată a zonelor pe care urmează să le exfoliezi va elibera firele de păr foarte mici, prinse sub piele, astfel încât rezultatele vor fi mult mai bune. Pe de altă parte, vei îndepărta celulele moarte și ceara va adera mai bine pe piele și pe firele de păr, care vor fi astfel îndepărtate mai ușor, fără să fii nevoită să repeți de prea multe ori aplicarea în același loc, iar durerea va fi redusă.
Folosește un gel de duș cu particule exfoliante, o perie de corp sau un burete de baie cu o parte abrazivă, cu care să masezi delicat zona care va fi epilată.

Deschide porii

Apa caldă are capacitatea de a deschide porii, iar în acest fel firele de păr vor fi smulse mai ușor și cu mai puțină durere. Un duș înainte de epilare este absolut necesar. pe lângă faptul că porii vor fi deschiși, vei elimina bacteriile și impuritățile care pot conduce la inflamarea sau chiar infectarea porilor după epilare.

Evită ceara prea moale

Ceara pentru epilare care are o consistență prea moale este foarte aderentă și poate provoca și mai multă durere în timpul epilării inghinale. Aceasta se lipește foarte bine de piele, iar atunci când tragi rapid pentru a îndepărta firele de păr pielea ta suferă un șoc.
Optează pentru o ceară rece sau o ceară caldă cu o consistență mai groasă.

Folosește un epilator bun

Un epilator bun poate face adevărate minuni în ceea ce privește confortul la epilare. Alege unul cu dispozitive care atenuează durerea. De exemplu, poți încerca un epilator cu micro bile care masează delicat pielea astfel încât senzația de durere va fi redusă înainte de smulgerea firele. De asemenea, unele aparate sunt prevăzute cu dispozitive care se congelează și răcesc pielea înainte de smulgerea firelor de păr, pentru a reduce semnificativ durerea.
O altă opțiune sunt epilatoarele care pot fi folosite sub apă, unde porii se deschid, iar durerea este astfel redusă.

Evită iritațiile

Imdiat după epilare, pielea este foarte sensibilă. Atenuează usturimea folosind un gel special după epilare care poate conține o cantitate mică de anestezic, dar și ingrediente antibateriene, care previn inflamarea sau infectarea porilor. Nu aplica nimic altceva pe piele imediat după epilare, cu atât mai mult loțiuni de corp obișnuite, care conțin parfum, conservanți și substanțe iritante. Este de preferat să te epilezi seara pentru ca pielea să se vindece pe parcursul nopții.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod