Cum sa acoperi cearcanele

Cum să acoperi cearcănele. Sfaturile unui specialist

Când te uiţi în oglindă şi-ţi vezi cearcănele te gândeşti că au apărut din cauza oboselii, dar factorii care determină apariţia lor sunt multipli şi variaţi.

Ele pot apărea din cauza unei alimentaţii defectuase, din cauza retenţiei de apă sau chiar ca semn că organismal tău are probleme. Odată ce te-ai pricopsit cu ele este greu să le faci să dispară. Poţi urma cure de detoxifiere, să renunţi la fumat sau chiar tratamente cosmetice însă efectul va veni mai târziu. Astăzi însă vă propun varianta cel mai des întâlnită şi anume machiajul. Prin machiaj poţi acoperi, până la a estompa cearcănele.  

Mai jos găseşti step by step etapele:

1. Indiferent de nuanţa cearcănelor aplică un corector sub forma unui triunghi cu vârful în jos apoi cu un bureţel estompăm produsul până obţinem rezultatul dorit, acest mod de aplicare a corectorului este recomandat mai ales persoanelor cu ten matur, tehnica având un efect de lifting.

2.

Dacă ai cearcăne mov sau au o tentă vineţie este recomandat ca înainte de folosirea corectorului în nuanţe gălbui să folosim un corector de culoare piersicii, acesta va aduce tenul la o nuanţă intermediară iar odată cu aplicarea anticearcanului deschis vom obţine o acoperire mult mai bună. După aplicarea celor două nuanţe de corector putem trece la aplicarea fondului de ten.

Cum sa acoperi cearcanele

3. Corectorul se alege în funcţie de nuanţa cearcănelor dacă avem cearcăne mov vom opta pentru unul în nuanţe gălbui, pentru cearcăne în nuanţe vineţii alegem un corector piersică iar pentru cele albastre cu nuanţe de orange.

4.

Dacă ţi se pare că ai prea mult produs pe faţă, îl poţi elimina prin tapotarea zonei cu un şerveţel care va absorvi excesul.

Cum sa acoperi cearcanele

Corectorul a fost conceput tocmai pentru a acoperi cearcănele, însă de-a lungul timpului, noi, femeile, i-am găsit şi alte întrebuinţări printre care corecţia buzelor, a sprâncenelor sau chiar a liniei de tuş.

Credite:
Make-up Alina Brailescu – www.abacademy.ro  
Foto Cristian Dobre-  www.cristiandobre.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod