Maria Shriver, la 61 de ani: Cum arată acum soţia lui Arnold Schwarzenegger

Femeia de care Schwarzenegger s-a despărţit în 2011 este una dintre cele mai influente jurnaliste din Statele Unite.

Maria Shriver a participat la Glamour Women Of The Year 2016 LIVE Summit, eveniment organizat luni în Los Angeles. Îmbrăcată cu o rochie bleumarin cu tiv înflorat, accesorizată cu o curea neagră, la care a asortat pantofi de aceeași culoare fără toc, fosta consoartă a lui Arnold a optat pentru un machiaj smokey eyes și un ruj roșu pal.

Jurnalista a vorbit despre nevoia de schimbare în viața unei femei, când ar trebui să se petreacă un astfel de moment și cum să-l gestionezi. Mulți oameni se tem de schimbare, dar e mai bine să accepți situația și să mergi înainte, spune ea.

"Sfatul meu este să faci o schimbare decât să i te împotrivești, pentru că de la un punct încolo ea oricum se va petrece, fie că-ți place sau nu", a explicat Shriver.

O schimbare care sigur nu s-a petrecut în viața Mariei vizează divorțul de Arnold Schwarzenegger, încă nefinalizat, deși cei doi s-au despărțit în urmă cu cinci ani. De fiecare dată când au fost întrebați de presă despre acest subiect, amândoi au preferat să evite un răspuns tranșant, notează Daily Mail.


Potrivit TMZ, niciunul dintre ei nu este realmente interesat să pună capăt mariajului, preferând să-și păstreze neschimbată starea civilă, deși nu mai trăiesc împreună.

Potrivit legislaţiei din California, Maria Shriver are dreptul să primească jumătate din veniturile obţinute de Arnold Schwarzenegger în timpul căsniciei lor de 25 de ani, iar acestea includ onorariile consistente primite de starul hollywoodian pentru filmele "Poliţist de grădiniţă/ Kindergarten Cop", "Terminator 2: Ziua Judecăţii/ Terminator 2: Judgement Day" şi "Minciuni adevărate/ True Lies".

Se crede că averea personală a lui Schwarzenegger este de 300 milioane de dolari, în timp ce, potrivit Celebrity Net Worth, averea Mariei Shriver, premiată cu Emmy şi membră a familiei Kennedy, este de 100 milioane de dolari.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Noiembrie 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela petcu pe 15 Ian 2017, 12:46
    unde sunt facute fotografiile?

    Observati ca in fotografia in picioare se vede o latura de covor oltenesc pe jos? Oare sunt s-a intamplat totul, sunt curioasa!

    1
    0

  • Luci pe 18 Nov 2016, 09:50
    Sotia lui Schwarty cel Negru

    E chiar nasoală.Faţă de alte babe arata bine da totusi...noroc cu zămbetu"...

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod