Al Pacino are o altă relație: Noua iubită i-ar putea fi fiică

Al Pacino nu stă mult timp singur. Presa scrie că el are acum o altă iubită mult mai tânără ca el


Pe plan profesional, Al Pacino va avea o toamnă intensă. El va susţine în octombrie două reprezentaţii solo la Paris, în care va face o incursiune în deceniile sale de activitate şi va discuta cu publicul. Show-ul "Am Evening with Pacino" va avea reprezentaţii pe 22 şi 23 octombrie, la Theatre de Paris, în limba engleză.

"Vorbesc despre ce mi s-a întâmplat în viaţă şi asta îmi permite să joc anumite scene, toate în timp ce vorbesc cu publicul.

Este ceva chiar important, pentru că există elementul spontaneităţii, şi, într-un fel, înveţi despre tine", a spus el într-un interviu acordat cotidianului francez Le Figaro, adăugând că o mare dorinţă a sa a fost să urce pe scenă la Paris.

Pasionat de literatura europeană, Pacino s-a declarat un admirator al lui Moliere şi Cehov. El a interpretat deseori pe Broadway, iar recent a jucat rolul lui Tennessee Williams în spectacolul de teatru "God Looked Away".

Născut pe 25 aprilie 1940, la New York, Al Pacino a impresionat publicul şi critica de specialitate cu roluri în filme ca cele din trilogia "Naşul/ The Godfather", "Serpico" (1973), "După amiază de câine/Dog Day Afternoon" (1975), "Dreptate pentru toţi/...
and justice for all" (1979), "Scarface" (1983), "Când dragostea ucide/Sea of Love" (1989) şi "Parfum de femeie/Scent of a woman" (1992), pentru care a primit şi singurul său Oscar, notează News.ro. La premiile Academiei Americane de Film a mai fost nominalizat de şapte ori. Al Pacino a primit 4 Globuri de Aur, 2 premii Emmy şi 1 premiu BAFTA.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod