Patrick Swayze nevastă

Acuzaţii incredibile: Patrick Swayze, bătut de nevastă?

Patrick Swayze bolnav
Îl ultimele luni de viaţă, Patrick Swayze slăbise enorm şi era de nerecunoscut


Persoana citată de Radar Online a mai spus că Lisa îi controla viaţa lui Swayze, impunându-i cât să cheltuiască, ce prieteni putea vedea şi ce roluri să accepte.

O altă prietenă a lui Patrick, Charlotte Stevens, a declarat pentru tabloidul menţionat că i-a spus să o părăsească pe Lisa după ce starul a aflat că aceasta îl înşelase cu mai mulţi bărbaţi dar şi cu femei. "I-am zis: <<Vrei să-mi spui că ea te înşală şi tu n-o părăseşti?>> Iar el mi-a spus: <<Nu, nu vreau ca asta să se întoarcă împotriva mea>>."

Un reprezentant al Lisei Niemi a declarat marţi pentru Gossip Cop că aceasta nu ştie cine este Charlotte Stevens.

Swayze şi Niemi s-au căsătorit în 1975, înainte ca el să cunoască celebritatea cu rolul din "Dirty Dancing", în 1987.

Cei doi nu aveau copii. Starul a mai jucat în filme de mare succes, precum "Ghost", alături de Demi Moore, "Point Break" şi "Donnie Darko".

Actorul a fost diagnosticat cu cancer de pancreas la începutul anului 2008, iar după aproape doi ani de luptă cu boala s-a stins din viaţă în septembrie 2009.

La patru ani de la moartea lui Patrick, în decembrie 2013, Niemi a anunţat că s-a logodit cu bijutierul Albert DePrisco, cu care s-a căsătorit în mai 2014, în Palm Beach, în faţa a 50 de invitaţi.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod