Aloe Vera te ajuta sa ai un somn odihnitor

Aloe Vera este cunoscuta de mai bine de 4000 de ani pentru efectele sale miraculoase asupra organismului uman. Proprietatile sale benefice sunt datorate continutului de vitamine (A, B, C, E), acizi grasi esentiali, aminoacizi, enzime si minerale.

Studiile stiintifice au aratat ca planta de Aloe Vera are capacitatea de a sustine organismul in lupta sa impotriva radicalilor liberi, de a reduce inflamatiile, de a regla circulatia sanguina, de a echilibra nivelul de colesterol din sange, de a trata alergiile, de a reduce stresul si chiar de a preveni mai multe tipuri de cancer. Ea poate fi utilizata ca atare, sub forma de suplimente nutritive si geluri care mentin proprietatile plantei sau poate fi incapsulata sub forma de microcapsule in tesaturi.  Astfel, marii producatori de saltele de pat au profitat de puterile miraculoase ale Aloe Vera, incluzand-o in fibra de textile a husei saltelei.

V-ati confruntat vreodata cu imposibilitatea de a adormi, cu senzatia de disconfort oferita de suprafata saltelei ori v-ati trezit peste noapte de nenumarate ori? Motivele pentru care ati intampinat aceste probleme sunt nenumarate, de la stresul acumulat in timpul zilei si pana la tipul saltelei pe care dormiti. Ceea ce trebuie sa stiti, insa, este faptul ca toate aceste probleme au o solutie. Iar una dintre ele este alegerea unei saltele potrivite organismului dumneavoastra.


Astfel, specialistii magazinului de saltele www.saltele-online.ro mentioneaza faptul ca prezenta microcapsulelor de Aloe Vera in tesatura saltelei nu permite dezvoltarea dezvoltarea acarienilor pe suprafata acestia.

De asemenea, saltelele cu Aloe Vera permit o mai buna circulatie a aerului, lasand corpul sa respire si pastrand echilibrul PH-ului pielii prin eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii. De asemenea, microcapsulele de Aloe Vera redau o senzatie de confort la atingere. In acest fel, va puteti asigura in fiecare noapte un mediu optim pentru un somn odihnitor si o productivitate mai mare in timpul zilei.


Dormind pe o saltea cu microcapsule de Aloe Vera, veti preveni aparitia alergiilor si a anumitor afectiuni, precum eczeme ale pielii, astm, insomnii ori urticarie.

Salteaua Latex Ultraflex, distribuita de magazinul online www.saltele-online.ro, imbina cu succes calitatile latex-ului cu beneficiile pentru sanatate ale Aloe Vera. Aceasta saltea este destinata tuturor celor carora li se potriveste un suport ferm, salteala Latex Ultraflex avand o duritate peste medie si isi doresc un somn de calitate in fiecare noapte.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod