Acum se fereşte de soare! Hugh Jackman a făcut 6 operaţii din cauza cancerului de piele

Actorul australian a învăţat ce are de făcut când stă în soare după ce a suportat 6 operaţii din cauza cancerului de piele.

Hugh Jackman a anunţat anul trecut că cel mai mare regret al său din tinereţe este că nu s-a protejat cum trebuie de razele soarelui. După ce a trecut prin şase operaţii pentru eliminarea unor formaţiuni canceroase apărute pe piele, starul a înţeles cât de importantă este protecţia contra ultravioletelor.

Actorul în vârstă de 49 de ani a postat pe Instagram o imagine în care poartă o pălărie din paie cu boruri generoase şi ochelari de soare pentru a se feri de soarele dăunător în timpul vacanţei.

Jackman nu mai lasă nimic la voia întâmplării şi a preferat să poarte o bluză sport cu mâneci lungi, lăsând cât mai puţină piele la vedere. "Paradise, '#springbreak", a scris el lângă poza în care apare în faţa unei piscine şi a oceanului azur.

Fanii au observat imediat că actorul este bine protejat de soare, notează Daily Mail. "Complet acoperit pentru protecţia în faţa cancerului de piele", a scris un admirator.

În decembrie, Hugh Jackman a declarat pentru Yahoo! că regretă că a fost atât de nepăsător în faţa pericolului razelor ultraviolete.
"Nu fiţi ca mine. Folosiţi cremă de protecţie solară, eu sunt idiot că n-am folosit", a spus el. "Am părinţi englezi, dar de fapt nu contează ce fel de piele ai, oricine este susceptibil să facă cancer de piele şi e mai bine să fii deştept", a adăugat starul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod