Cât de compatibili sunt Prințul Harry și Meghan Markle? Ce spun astrele

Cât de compatibili sunt Prințul Harry și Meghan Markle? Ce spun astrele

Pregătirile pentru nunta anului sunt în toi. Prințul Harry și Meghan Markle, care se vor căsători pe 19 mai, au devenit unul dintre cele mai populare cupluri din lume.
Fosta actriță și fiul cel mic al Prințesei Diana au deja foarte mulți admiratori, fiind întâmpinați de sute de oameni la fiecare apariție publică. Dar care sunt șansele ca acest nou cuplu de vedete să reziste în timp?

Astrologii au analizat datele de naștere ale celor doi și le-au comparat aspectele astrale, ceea ce poartă numele de sinastrie. 

Prințul Harry, născut pe 15 septembrie 1985, este zodia Fecioară, iar Meghan Markle, născută pe 4 august 1981 este zodia Leu. Chiar dacă semnele lor astrologice nu sunt deosebit de compatibile, alte aspecte ale astrogramelor lor sunt în concordanță și indică o relație de durată, potrivit specialiștilor citați de goodhousekeeping.com

"Fiind Leu, Meghan este un lider înnăscut, care are abilități sociale deosebite și inteligență emoțională.
Este sociabilă, orientată către relația sa și are un simț al dreptății foarte puternic
", declară astrologul Suzie Kerr Wright.

Prințul Harry are Luna în zodia Taur, ceea ce înseamnă că atunci când ia o decizie, este în totalitate convins de alegerea sa. 

Un element comun al celor doi este dorința de a-i ajuta pe ceilalți. "Persoanele născute în zodia Fecioară, la fel ca și Prințul Harry, încearcă întotdeauna să-i ajute pe ceilalți să-și rezolve problemele, iar cei născuți în zodia Leu, așa cum este Meghan, susțin oamenii și le oferă sprijinul lor pentru a se dezvolta.
Dacă se vor concentra pe misiunea de a ajuta oamenii, vor forma o echipă dinamică
", mai spune astrologul.

Dar sunt și diferențe majore între cei doi. Meghan este foarte sociabilă și deschisă, în timp ce Harry preferă să păstreze discreția și să fie mai retras. De asemenea, viitoarea ducesă rezolvă problemele prin comunicarea directă, în timp ce Harry evită confruntările și nu îi plac schimbările. Astrograma lui Meghan indică faptul că este o persoană destul de nonconformistă, ceea ce l-ar putea surprinde pe Harry. 

Data nunții, 19 mai, este un alt element important din punct de vedere astrologic pentru viitorul relației.
"Uranus va intra în zodia Taur pe 15 mai, după șapte ani în care a fost în zodia Berbec. Iar acest lucru înseamnă că în următorii șapte ani, Meghan și Harry vor crea soluții inovatoare pentru unele probleme ale lumii. Se vor concentra să rezolve problema persoanelor fără adăpost și lipsa resurselor", mai spune astrologul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod