17 femei frumoase care au peste 40 de ani, dar arată ca la 25

Femeile frumoase nu îmbătrânesc niciodată. Iar cele mai norocoase dintre acestea chiar „întineresc“, atât de bine arată chiar şi la peste 40 de ani.
În "clubul" select al celor mai frumoase femei din lume, cele mai privilegiate sunt acelea care reuşesc să supună timpul şi să şi-l facă prieten. La o vârstă la care ridurile, firele de păr alb şi kilogramele în plus provoacă depresii ireversibile, câteva norocoase se bucură din plin de "a doua tinereţe" şi nu sunt deloc dispuse să-şi arate vârsta. Au 20 şi ceva de ani de când le ştii, chiar dacă a trecut atâta timp de când rezistă în prim-plan cu aceeaşi vitalitate, aceeaşi naturaleţe, aceeaşi frumuseţe emblematică.


Poate pentru femeile frumoase nu îmbătrânesc, de fapt, niciodată, poate pentru că sunt pur şi simplu cele mai norocoase din lume şi au trăsături care nu se pierd niciodată, poate pentru că fac tot posibilul să împingă cât mai departe limitele biologice pentru a rămâne tinere când sunt mai aproape de 50 de ani decât de 40 sau poate pentru toate acestea la un loc, femeile celebre care arată la fel de bine ca la 20 de ani merită toate aplauzele. Felul în care îşi apără frumuseţea în faţa timpului nemilos ar trebui să fie un model pentru orice femeie şi să le inspire să fie mai încrezătoare şi mai atente cu ele însele.

Bright Side a trecut în revistă 17 femei celebre şi frumoase care au peste 40 de ani, dar arată ca la 25.
Iată care sunt argumentele lor:
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod