12 actori care au jucat rolul unor vedete din trecut: De la Marilyn Monroe, la Charlie Chaplin

E o sarcină grea pentru orice actor să joace rolul unui alt actor. Dar aceste staruri au răspuns cu tot talentul lor acestei provocări.
Îi cunoaștem perfect pe actorii legendari. Le știm chipurile și expresiile, le putem recunoaște și vocile cu ochii închiși, știm pe de rost replicile și scenele din filmele lor. Așadar, ce ne mai poate oferi un actor din zilele noastre care interpretează un monstru sacru, din anii de glorie ai Hollywood-ului?

Provocarea la care răspund starurile contemporane când își pun în joc tot talentul pentru a reînvia staruri din trecut este irezistibilă pentru public - oamenii vor să vadă dacă Marilyn Monroe, Elvis Presley, Audrey Hepburn sau James Dean pot fi readuși într-o formă credibilă pe marele ecran.
Și în majoritatea zrobitoare a exemplelor oferite de Bright Side, răspunsul este afirmativ. Personajele întruchipate de actorii din zilele noastre sunt la fel de realiste ca atunci când străluceau în anii lor de glorie.

Iată 12 actori faimoși din trecut care au fost portretizate de actori din zilele noastre. Cine a fost mai aproape de original?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod